Biomecanics: calça als teus fills amb responsabilitat

Petit Albert Autor: Petit Albert

Les sabates infantils Biomecanics, que trobaràs a Petit Albert, estan pensades per calçar amb responsabilitat als petits de casa. Una manera ideal d'assegurar que el gateig i els seus primers passos siguin segurs, estables i que li permetin la llibertat que necessita, adaptant-se al seu peu.

Biomecanics ha desenvolupat un calçat que s’ajusta a les característiques morfològiques del peu dels infants, evolucionant i canviant amb ells en cada etapa.

Les sabates de Biomecanics són ideals pels petits de casa, ja que incorporen una tecnologia perfecta per l’etapa de gateig i els seus primers passos. A més, estan fetes amb materials naturals, que donen una comoditat extra als més petits.
Sempre mantenint el peu ben agafat i protegit, les sabates infantils de Biomecanics estan pensades per adaptar-se a la forma del peu dels nens i nenes en cada etapa del seu desenvolupament i creixement.

Per aconseguir-ho, Biomecanics ha desenvolupat, juntament amb l’Institut de Biomecànica de València, un calçat que s’ajusta a les característiques morfològiques del peu dels infants, evolucionant i canviant amb ells en cada etapa.

Com a professionals en sabateria a Andorra, des de Petit Albert et recomanem Biomecanics per calçar amb responsabilitat als petits de casa. Una manera ideal d’assegurar als pares i mares que el gateig i els primers passos dels infants siguin segurs, estables i que li permetin la llibertat que necessita, tot adaptant-se al seu peu.

Visita Petit Albert, al carrer Carrer Bonaventura Riberaygua, 11, d’Andorra la Vella i descobreix tots els models que tenen per a que els més petits aprenguin a caminar de la millor manera.

biomecanics andorra
zapatos infantiles andorra
sabates biomecanics andorra

Comparteix

Petit Albert Autor: Petit Albert

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...