Botes d’estil militar: la tendència en calçat de la tardor – hivern

Les botes militars segueixen estant de moda i, sobretot ara que torna el fred, les lluirem moltíssim! Així que, sens dubte, són una de les tendències en calçat indispensables de la temporada tardor - hivern.

A Calçats Albert trobaràs les botes militars Alpe, una marca que dissenya sabates d’estil modern i juvenil, gràcies a les quals sempre podràs lluir les tendències del moment.

Tot i el seu aspecte grunge, les botes militars encaixen amb moltes peces de roba del streetstyle, podent-se també combinar amb altres de més elegants. De fet, la tendència de l’any passat era lluir botes amb vestits d’estil boho i fluids. Enguany, però, una de les maneres ideals de portar-les serà amb uns texans (sigui en tonalitats fosques, com el negre, o clares, com el camel).

I és que, les botes d’estil militar s’han convertit en un element de calçat clau, sobretot degut a la seva versatilitat, que deixa la porta oberta a un món de possibilitats estilístiques. Si no sols portar pantalons o jeans, les botes d’estètica militar combinen a la perfecció amb vestits ultrafemenins o de gran volum, amb mànigues bollades i amb delicats teixits com el tul. Així mateix, són una opció perfecta per portar amb americanes en els teus looks d’oficina.
Per tant, malgrat el seu aspecte dur, atreveix-te a portar-les amb: vestits negres, faldilles plisades, bruses romàntiques, minifaldilles, monos… Queden ideals amb tot!

A Calçats Albert trobaràs les botes militars Alpe, una marca que dissenya sabates d’estil modern i juvenil, gràcies a les quals sempre podràs lluir les tendències del moment.
Enguany, les botes d’estil militar en negre continuaran sent un must per conjuntar amb els looks del dia. Tot i això, Alpe obre les portes a altres colors per crear conjunts més originals amb models en tonalitats com el caqui, camel, marró o taupe.
Pel que fa a la sola, Alpe aposta per les altes i amples, que seran les més trendy, sobretot amb acabat dentat o track. Una alternativa moderna que aconsegueix que les botes militars estilitzin la silueta i sumin uns centímetres a l’alçada de qui les porta.

T’esperem a Calçats Albert per descobrir els models de botes militars Alpe, que tenim disponibles a la nostra sabateria d’Andorra!

botas militares alpe andorra
botes alpe andorra
botas alpe andorra

Comparteix

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...