Des del 1980, el Centre Òptic ofereix la màxima qualitat

Els nostres clients han escollit com a marca predilecta, i pel bon resultat en qualitat i disseny la casa Lindberg, i aquí teniu una mostra.

Centre Òptic va néixer l’any 1980, amb els objectius de donar el màxim de qualitat. Vàrem començar com a òptica i en el transcurs dels anys, l’hem transformat en un Centre de Visió Integral.

L’evolució ens va portar a participar en els treballs de recerca de l’Institut Francés d’Optometria Funcional. En incorporar l’optometria al nostre centre, vàrem crear diferents seccions: l’optometria, l’adaptació de lents de contacte especials, baixa visió i teràpia visual.

En la secció d’òptica donem el màxim de qualitat, tant en l’àmbit de vidres com de muntures.

Agafant com a fil conductor de l’optometria i seguint estudiant, vaig fer una Maitrise d’Optometria i un Master a la Universitat de Paris Sud, i
per finalitzar un doctorat al New England College of Optometry a Boston, on hi segueixo reciclant-me.

En la secció d’optometria i teràpia visual tractem estrabismes, traumatismes cranials, visió doble, inconfort visual i control de la miopia, entre d’altres.

En la secció de lents de contacte tenim tota classe de lents per tota mena de còrnia. En aquest moment, una de les especialitats que té una demanda més gran, és la reducció de la miopia amb lents d’ortho-K d’us nocturn, tant per adults com per nens. – Sí, ja ho heu entes bé, unes lents de contacte que es posen a l’hora d’anar a dormir i es treuen al matí veient bé.
També tractem els Keratocono i fem topografies corneals.
I per finalitzar, disposem d’una secció especialitzada en la Baixa Visió amb tot tipus de lupes i ajudes visuals, per aquelles persones que no hi veuen bé, ni amb la millor correcció d’ulleres o lentilles. I un dels casos més freqüents el trobem en persones grans que tenen problemes de degeneració macular.
Nosaltres estem acostumats a col·laborar amb altres professionals pel bé dels nostres pacients.

Per a demanar hora o més información pots posar-te en contacte trucant al 824299.

2109-week-37-38-tt-part9
2109-week-37-38-tt-part2
2109-week-37-38-tt-part1

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...