CIGPAS 2: boutique de vapeig a Andorra

CigPas 2 Autor: CigPas 2

CIGPAS 2 és una boutique de vapeig a Andorra on trobaràs: líquids, cigarretes electròniques, vapers, kits, tubs... i inclús productes a base de CBD.

A CIGPAS 2 són especialistes en vapeig i cigarretes electròniques a Andorra.

A la botiga CIGPAS 2, especialitzada en productes de vapeig i cigarretes electròniques a Andorra trobaràs les últimes novetats del sector: líquids, cigarretes electròniques, kits, tubs, box, pods, puff, claromitzadors, atomitzadors, resistències, peces, mods… i inclús productes a base de CBD.

Cigarretes electròniques

Entre la gamma de kits de cigarretes electròniques, segur que trobes la que millor s’adapti als teus gustos a l’hora de vaoejar: Eleaf, Joyetech, Mods, Pods, Tubes… … Descobreix la selecció de marques i models de kits de cigarrets electrònics que hi ha a la botiga: aptes per a vapejadors principiants i experts. Deixa’t guiar pels professionals de CIGPAS 2!

Tubs

El format senzill i compacte del Tub o AIO per vapejar es caracteritza, com el seu nom indica, per tenir una forma tubular particularment ergonòmica i pràctica per la seva gran facilitat d’ús. Aquest producte compta amb tot el necessari: bateria, claromitzador i resistències. Així que amb el tub no cal comprar accessoris addicionals! Exceed o Ego AIO són alguns dels models tubulars disponibles a l’establiment.

Box

El Box o caixa de cigarret electrònic té molts avantatges: ofereix una durada de la bateria més llarga que un format Tub, la seva potència pot arribar als 220W (segons el model), generalment està equipat amb chipsets complets amb configuracions d’energia i diferents modes de vaporització.

Pods

Els Pods o Pod Mod són molt fàcils d’utilitzar i no requereixen cap coneixement del vapeig. Normalment, consisteixen en una bateria petita i un cartutx Pod. Aquest cartutx serveix com a dipòsit i integra una resistència destinada a escalfar el líquid. És un producte pràctic i compacte, amb què t’oblidaràs ràpidament del cigarret clàssic. Alguns models Pod disponibles a CIGPAS 2 són KoddoPod, Teros o Compak.

Claromitzadors o atomitzador

El claromitzador o atomitzador és un element central de la cigarreta electrònica, que es compon de dos elements principals: un dipòsit, que conté el líquid, i un sistema de vaporització, que permet escalfar el líquid, crear el vapor i portar-lo a la boca. Alguns models disponibles a CIGPAS 2 són MELO 4, CUBIS, NAUTILUS, TOPTANK, TARGET PRO o Clearomizers TFV12…

Resistències

Una disminució de la producció de vapor o una reducció de la potència del sabor són signes que cal canviar la resistència del cigarret electrònic. La resistència és una part important que hauràs de triar segons la potència perquè cadascuna té el seu claromitzador que ofereixi una experiència de vaporització ideal.

Mods & Box

La caixa de cigarret electrònic és, sens dubte, el format més popular entre els vapejadors de tot el món. Té molts avantatges, entre ells autonomia, ergonomia i versatilitat. Una caixa de kit deu el seu nom al seu format rectangular que li permet oferir una excel·lent adherència i una comoditat d’ús òptima. Avui dia hi ha moltes caixes de cigarrets electrònics. Les més habituals són les que integren un petit circuit electrònic utilitzat per fer diferents configuracions perquè el teu vape s’adapti a les teves necessitats.

Pots consultar els productes disponibles a CIGPAS 2 a la web de l’establiment o descobrir-los en persona visitant la botiga situada a Carrer Bonaventura Riberaygua, 25, d’Andorra la Vella.

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...