Complements alimentaris produïts per les abelles

A herboristeria Sanct Bernhard trobaràs diversos complements alimentaris, produïts per les abelles, beneficioses per a la salut i el benestar com ara: pol·len, pròpolis i gelea reial.

Diversos són els complements alimentaris produïts per les abelles, beneficiosos per a la salut i benestar.

Amb motiu del Dia Mundial de les Abelles, que té lloc el 20 de maig, des de l’herboristeria Sanct Bernhard a Andorra volem presentar-vos la nostra selecció de complements alimentaris produïts per les abelles: gelea reial, pol·len, pròpolis… Diversos són aquest tipus de productes que poden ser beneficioses per a la nostra salut i benestar.
A l’herboristeria Sanct Bernhard d’Andorra la Vella comptem amb una àmplia gamma de productes com a complements naturals i beneficiosos per a la salut dels nostres clients.

Complements alimentaris produïts per les abelles

Pol·len d’abella qualitat extra

El pol·len d’abella és un dels productes que oferim a la nostra herboristeria, valorat i consumit pels humans des de fa generacions. Té un sabor deliciós i es pot consumir barrejat amb altres aliments: muesli, iogurt o llet.
El pol·len d’abella pot ajudar a la salut intestinal: reduir el contingut de colesterol, triacilglicerol i lípids totals al cos, cosa que és beneficiosa per al tractament de malalties cardiovasculars. També ajuda a prevenir infeccions dèrmiques i controlador el sebo de la pell.

Pròpolis en pastilles o càpsules amb vitamina C

Les abelles fan servir el pròpolis per protegir el rusc en contra de la humitat, corrents d’aire i entrades de fongs, gèrmens o altres cossos estranys. Aquesta protecció contra la infecció és necessària perquè les abelles conviuen en grans colònies i en un espai molt reduït.
El pròpoli actua com a antisèptic, antiviral i antiinflamatori, per la qual cosa pot ajudar a prevenir i tractar processos infecciosos de les vies respiratòries i prevenir infeccions. També és un antioxidant natural i un potent bactericida, que compta amb propietats antial·lèrgiques.

Gelea reial

La gelea reial és l’aliment exclusiu de l’abella reina. Un elixir de la natura especial i excepcional.
Pel seu alt contingut d’àcid fenòlic, la gelea reial funciona com un gran antioxidant que nodreix i renova la pell del teu cos. També compta amb vitamines B1, B2 i B5 que ajuden a endarrerir l’envelliment a la pell, gràcies al fet que produeixen energia i milloren el funcionament del sistema nerviós.
D’altra banda, són reconegudes les qualitats de la gelea reial per incrementar les defenses del nostre organisme, ja que ajuda a enfortir el sistema immunitari i inhibir, en part, el creixement de virus i bacteris.

Per a més informació sobre productes naturals i complements alimentaris produïts per les abelles, visita l’herboristeria Sanct Bernhard a Andorra, situada al carrer Callaueta, 13, d’Andorra la Vella.

Complementos alimenticios producidos por las abejas

Comparteix

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...