Dia Mundial de la Visió 2023

Amb motiu del Dia Mundial de la Visió, el Centre Òptic Ramon Porqueres t'anima a visitar l'òptica d'Andorra la Vella per fer una revisió completa de la vista. Assegurem-nos que la cura ocular estigui disponible per a tothom!

El segon dijous del mes d’octubre és el Dia Mundial de la Visió

Enguany, el Dia Mundial de la Visió és el dijous 12 d’octubre. Una data que representa l’oportunitat de fomentar l’atenció en la importància de tenir cura de la vista i que, el 2023, se centra en la salut ocular al lloc de treball.

És per això que els professionals en salut visual del Centre Òptic Ramon Porqueres volen aprofitar aquest dia per remarcar el valor de cuidar els ulls, adoptant pràctiques saludables, duent a terme exàmens regulars i buscant tractament adequats quan sigui necessari.

Objectius del Dia Mundial de la Vista

El Dia Mundial de la Visió té com a principals objectius:

  • Atreure l’atenció del món pel que fa a la salut ocular com a problema global.
  • Sensibilitzar a les persones, les famílies i les comunitats sobre la salut ocular.
  • Influir en els responsables de la presa de decisions perquè donin prioritat a les iniciatives de salut ocular.
  • Ajudar a activar la demanda de serveis de salut ocular a tot el món.

Per què és important tenir una bona salut visual?

Una bona salut visual és essencial, ja que la vista aporta el 80% de la informació que rebem de l’entorn però, sobretot, ens connecta amb el món i amb allò que estimem. Tenir una visió correcta és essencial per aprendre, treballar, desplaçar-se i conduir, així com per desenvolupar-se socialment.

La importància de la visió a la nostra societat actual és innegable. En un món cada cop més enfocat cap a la informació visual i la tecnologia, la capacitat de veure clarament és un recurs fonamental. La vista té un paper essencial tant en l’educació, com a la feina i en la vida quotidiana. A nivell educatiu, la lectura, l’escriptura i l’aprenentatge en línia requereixen una visió òptima. A l’entorn laboral, la majoria dels llocs de treball impliquen l’ús de pantalles, documents i detalls visuals. A més, la visió és crucial per a la mobilitat i la seguretat, ja que ens permet conduir, creuar carrers i fer tasques quotidianes amb confiança. En resum, a l’era actual, tenir cura de la salut visual és essencial per participar plenament a la societat i gaudir d’una bona qualitat de vida.

Campanya #LoveYourEyes del Dia Mundial de la Visió 2023

L’Agència Internacional per a la Prevenció de la Ceguera (IAPB) és l’entitat encarregada de promoure la importància del Dia Mundial de la Visió. La IAPB compta amb un equip global de persones compromeses en treballar per un món en què ningú estigui innecessariament discapacitat visualment i en el què tothom tingui accés al millor nivell possible de salut ocular.

Per aquest motiu, l’Agència Internacional per a la Prevenció de la Ceguera ha impulsat la campanya #LoveYourEyes, que el 2023 se centra específicament en la importància de tenir cura de la visió al lloc de treball.
Una campanya que pretén animar als empresaris perquè converteixin les iniciatives de salut ocular en una pràctica habitual, tot promovent hàbits de salut ocular que beneficien el benestar, la seguretat i la productivitat dels treballadors.

Per això, el Centre Òptic Ramon Porqueres s’uneix al moviment promogut per l’Agència Internacional per a la Prevenció de la Ceguera (IAPB) i, per fer-ho, t’anima a visitra l’òptica per fer una revisió completa de la vista.
Trobaràs el centre al Carrer Bonaventura Riberaygua, 19 d’Andorra la Vella. T’esperem!

Assegurem-nos que la cura ocular estigui disponible per a tothom!
Dia Mundial de la Visió Dia Mundial de la Visión
Dia Mundial de la Visió Dia Mundial de la Visión
Dia Mundial de la Visió Dia Mundial de la Visión

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...