Disfresses infantils de Carnaval a Andorra!

Marsupi Autor: Marsupi

Princesa, dinosaure, fada, superheroi, marieta... Quina serà la disfressa de Carnaval escollida pels petits de casa aquest any? A la botiga Marsupi n'hi ha per a tots els gustos, per a infants d'1 a 8 anys!

Trobaràs les disfresses infantils de Carnaval a Andorra més originals a la botiga Marsupi!

Comença el compte enrere per Carnaval, una de les festes més esperades de l’any per a molts, però especialment per als petits de la casa. A la botiga Marsupi, situada al centre d’Andorra la Vella, hi ha disfresses per a tots els gustos i des de les tradicionals fins a les més originals: marieta, dinosaure, fada, unicorn, superheroi, lleó…  Aquest 2023, descobreix les disfresses infantils de Carnaval a Andorra més originals a la botiga Marsupi per viure uns dies festius diferents i especials!

Carnaval és una de les celebracions que agrada tant a nens com a adults, però per als més petits, disfressar-se és un joc que els permet recrear les aventures dels seus personatges preferits, desenvolupant així la seva imaginació i creativitat.

Les disfresses infantils de Carnaval a Andorra més exitoses del 2023 són…

Els superherois, els animals, les princeses i, per descomptat, els unicorns són alguns dels protagonistes perquè tant els nens com les nenes llueixin el look de Carnaval més divertit. Per facilitar la tasca de trobar la disfressa perfecta per a l’ocasió, des de Marsupi ens expliquen quines són les disfresses imprescindibles del Carnaval 2023, que trobaràs a la botiga per als infants d’1 a 8 anys.

Una de les disfresses més exitoses del 2023 són en format capa: molt còmodes i fàcil de posar i treure. A Marsupi n’hi ha de diversos tipus i estils amb què, fins i tot, es podran disfressar d’Univers! Altres capes molt demanades són les de formes d’animals. Alguns exemples de disfresses d’animals que trobaràs a Marsupi en forma de capa són: llop, papallona, os, tigre, marieta, girafa, abella…
A més de les d’animals, entre les disfresses més tradicionals i, com no podia ser d’altra manera, destaquen les de princesa, cavaller i fada.
Tot i això, aquest Carnaval també es veuran molt les disfresses de dinosaure, d’unicorn, de drac i de superherois, com Spiderman!

Sigui quina sigui l’escollida, als petits d’1 a 8 anys els encantaran les disfresses que hi ha a la botiga Marsupi, algunes inclús són reversibles: així que tindran un 2 en 1 amb la mateixa disfressa!
Per veure en persona les disfresses infantils de Carnaval a Andorra més originals, visita la botiga Marsupi, situada al Carrer Bonaventura Riberaygua, 15, d’Andorra la Vella.

Comparteix

Marsupi Autor: Marsupi

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...