Elegància masculina per l’home d’avui amb Executive Man


Executive Man: una botiga, única a Andorra, dedicada especialment a l’home.

 

Amb la tornada a les oficines, és hora de renovar el teu vestuari i anar a l’última en moda masculina. Busques elegància en moda masculina? A la botiga Executive Man d’Andorra trobaràs vestits jaqueta, camises, corbates, pantalons, tirants… per a homes d’estil modern.


A més, entre els complements destacats que oferim, trobaràs bosses i motxilles que combinen a la perfecció amb l’elegància d’un vestit jaqueta i, inclús, motxilles protectores pels cascs de moto!
Una botiga on disposem de les darreres tendències en moda masculina i vestits jaqueta per a esdeveniments especials o pel dia a dia.

Per a esdeveniments especials

Per a esdeveniments especials com casaments, batejos, comunions, aniversaris… a Executive Man disposem de vestits jaqueta masculins de tonalitats fosques o clares, que pots combinar amb camises estampades o de colors.
A més, trobaràs un ampli ventall de complements ideals per cada ocasió: tirants, corbates o corbatins, carteres, bosses i motxilles, mocadors de tela…

Pel dia a dia

Sigui perquè t’agrada lluir elegant el teu dia a dia o perquè ho requereix el teu àmbit laboral, a Executive Man trobaràs roba i complements moderns, adaptats al teu estil: vestits jaqueta, polos, camises, pantalons de vestir o informals, bermudes…

Per totes les èpoques de l’any

Per lluir en qualsevol estació, a Executive Man trobaràs les tendències masculines en moda i complements del moment. Així, podràs adaptar cada conjunt al canvi de temperatures al llarg de l’any gràcies a peces més fresques o calentes, ja que també disposem de jaquetes, armilles, guants, bufandes… per a tots els gustos!

executive man andorra
moda masculina andorra

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...