Eurofinques Immobiliària, els professionals que necessites!

Eurofinques Immobiliària s’especialitza en la comercialització d’habitatges de segona mà i de promocions noves a Andorra. Així que, si estàs pensant en canviar-te de casa, posar a la venda la teva propietat o invertir a Andorra, no dubtis en confiar en Eurofinques!

Gràcies al seu equip de professionals, la immobiliària ofereix un servei eficaç i transparent en l’administració de finques i serveis immobiliaris. El seu model de gestió i assessorament, permet resoldre les ineficiències actuals del sector: els clients poden accedir a tota la informació i documentació a través de la web en qualsevol moment, oferint així un servei 24 hores.

Principals àrees d’actuació i serveis d’Eurofinques Immobiliària

Administració de patrimonis immobiliaris
A Eurofinques, administren les propietats dels clients a Andorra, buscant el llogater més adient, informant mensualment dels canvis i gestions.

Gestió d’immobles
Eurofinques s’encarrega, principalment, de la venda i lloguer d’immobles: cases, solars, edificis, trasters, pisos… Disposen d’un ampli ventall d’ofertes immobiliàries amb els millors preus del mercat i amb condicions òptimes de finançament.

Promocions
Amb Eurofinques, trobaràs les millors promocions immobiliàries d’Andorra

Administració de comunitats
Gràcies a la immobiliària gaudiràs d’un veritable servei d’assessorament i de gestió de finques per millorar-ne l’eficiència.

Assessorament financer
A Eurofinques s’ofereix un servei d’assessorament, gestió i tramitació de préstecs hipotecaris amb la major rapidesa i eficàcia en la gestió.

Confia en l’experiència i assessorament de l’equip de professionals immobiliaris d’Eurofinques, que trobaràs al Carrer Callaueta, 3, d’Andorra la Vella.

 

 

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...