Fes el teu podcast a Andorra en un estudi professional!

El 30 de setembre és el Dia Internacional del Podcast. Si vols fer el teu, aprofita i demana informació sense compromís a l'agència de marketing SisèGrau, on et poden ajudar a produir-lo o pots llogar l'estudi, situat al centre d'Andorra la Vella, per fer-lo pel teu compte.

Fes el teu Podcast en un estudi d’àudio professional!

El podcast és tendència! Sabies que a l’agència de marketing SisèGrau tenen un estudi adaptat per l’enregistrament, producció i edició de podcasts amb o sense vídeo? Així que si estàs pensant en fer el teu propi podcast a Andorra, aprofita per sol·licitar més informació sobre aquest servei d’Àudio Marketing.

Què és un podcast?

Un podcast és una publicació digital periòdica en format àudio, que es pot descarregar d’internet o escoltar en línia en un lloc web o en plataformes com iTunes, Spotify, Amazon Music, Google Podcasts…
El format dels podcasts és variable: conversa, entrevista, relat… i sol estar dirigit per un presentador, que pot comptar amb la intervenció de diferents col·laboradors o entrevistats. Els participants hi exposen i desenvolupen una temàtica concreta, donant forma a diferents episodis que discorren sobre aquesta o diverses matèries.

Avantatges de tenir un podcast

Oferir continguts facilment consumibles és un avantatge i, precisament, escoltar podcasts no requereix res més que prestar atenció auditiva, podent conumir el contingut en qualsevol lloc i moment. És, doncs, el format que menys interfereix en la realització d’altres tasques de manra simultània i és la millor alternativa per aprendre sobre temes nous i ampliar coneixements.

On fer un podcast a Andorra?

 A l’estudi de SisèGrau pots fer el teu podcast a Andorra, en un espai adaptat al seu enregistrament i edició. L’espai, insonoritzat, compta amb materials professionals d’enregistrament i edició d’àudio.
A més, els professionals de SisèGrau, especialistes en el sector del marketing a Andorra, també et poden assessorar o acompanyem en el procés de difusió dels continguts en aquest format, per tal que arribis al teu públic de la manera més eficaç.
I… si prefereixes fer tu mateix el teu propi podcast a Andorra també pots llogar l’estudi per produir-lo!

Trobaràs l’agència de marketing SisèGrau i el seu estudi de podcasts a Andorra la Vella, a Av. Meritxell, 75 (Edifici Quars, 4t pis).

Comparteix

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...