Aporta alegria i color a balcons, terrasses i jardins amb plantes i flors!

Floristeria Annabel t’assessora de forma personalitzada sobre les plantes i flors més adequades per lluir en cada espai i època de l’any!


Les plantes i flors són elements que aporten color i vida als espais, filtren l’aire i són capaces de generar bones energies. A l’estiu: no poden faltar per ornamentar terrasses, balcons i jardins!
Des de la Floristeria Annabel fem un repàs a les flors i plantes més resistents a les altes temperatures per tal que el teu exterior llueixi bonic durant més temps:

Roser mini

El roser aguanta que li toqui el sol directament i les altes temperatures. A més, pot estar uns dies sense aigua, encara que el més recomanable és regar-lo regularment perquè es mostri en tota la seva esplendor. A l’estiu és ideal perquè, si vas de vacances, pots regar de més el roser abans de marxar i es manté hidratat uns dies. Així que és perfecte per ornamentar llocs assolellats i calorosos sense massa complicacions.

Geranis

Els geranis són ideals per donar un toc de color mediterrani a balcons, terrasses o jardins. És una planta que està acostumada a rebre el sol de forma intensa i que floreix de la primavera a la tardor. Gràcies al fet que no els cal massa aigua ni manteniment per estar en perfectes condicions, els geranis són especialment recomanables si tens poc temps per cuidar-los o passes més hores fora que dins de casa.

Planta buganvilla

La buganvilla és una de les plantes que arriben a mantenir les flors durant tot l’estiu i que, per tant, aconsegueixen que els exteriors brilli amb llum pròpia durant tota la temporada. Per tant, són una bona alternativa si vols incloure una planta tropical acolorida i acostumada a la calor intensa. Recorda… en ser una planta de llarga floració, sobreviurà a l’estiu i la podràs mantenir a l’interior durant els mesos freds!

Citronel·la

La citronel·la és una de les plantes que no pot faltar a cap casa durant l’estiu! Per què? Doncs perquè la citronel·la ajuda a mantenir allunyats els mosquits i els insectes. És una planta que no necessita massa manteniment i que desprèn una agradable olor cítrica. L’època del seu màxim esplendor és la primavera-estiu, quan floreix. La citronel·la és una de les plantes que necessiten menys aigua i, per tant, manteniment.

Margarides

Les margarides són flors naturals d’interior i exterior, que floreixen fins a la tardor i que viuen la seva màxima esplendor a l’estiu. Són perfectes per donar la benvinguda al bon temps i decorar amb un element que destaca per si sol!

Menta

La menta és una de les plantes aromàtiques que millor suporta la calor i el sol directe. A més d’aportar frescor i una aroma espectacular, pots fer-la servir per donar un toc mentolat als còctels estiuencs o als dolços que preparis per acabar un bon àpat.

Pensaments

Els pensaments aporten vida i alegria a qualsevol espai, gràcies als colors de les seves flors. Sens dubte, una de les plantes d’interior i exterior més boniques que existeixen!
Una altra de les seves característiques és que els pensaments són resistents al fred i, per tant, si els cuides bé també podràs gaudir de la seva bellesa durant els mesos d’hivern.

Petúnies

Les petúnies s’utilitzen molt com a plantes per plantar en testos penjats, ja que transmeten alegria i bones sensacions gràcies als colors de les seves flors. Unes flors que creixen i floreixen molt ràpidament i que mostren la seva màxima esplendor durant l’estiu, sobretot si les mantens humides!

Calèndula

Les flors de la calèndula apareixen durant els mesos de primavera-estiu i duren fins a la tardor.
Necessiten un lloc amb sol i cal regar-les de forma freqüent en els mesos més calorosos, però amb moderació! Sabies que la calèndula té propietats curatives relacionades amb problemes de la pell com cremades, fongs i picades?

floristeria andorra
planta andorra
flor andorra
flors plantes estiu andorra
flores plantas verano andorra

Per més informació sobre les plantes i flors més adequades per lluir en cada espai i època de l’any, consultar amb els professionals de la Floristeria Annabel i t’assessorarem de forma personalitzada!

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...