Joies per triomfar amb el teu look de Cap d’Any

Collarets, polseres, arracades, anells... quines seran les joies escollides que lluiràs per triomfar amb el teu look de Cap d'Any?

L’elecció de les joies que portis per Cap d’Any pot donar un toc completament diferent al look.

S’acosta el Cap d’Any i amb ell els preparatius de la celebració per donar la benvinguda al nou any.
Ja saps què et posaràs i amb quines joies irradiaràs estil aquesta nit màgica? Perquè escullis les perfectes, els professionals joiers de La Grandalla d’Or et donen alguns consells per triomfar amb el teu look de Cap d’Any.
Collarets, polseres, arracades, anells… quines seran les joies escollides per lluir amb el teu outfit de Festes?

Escull les joies per triomfar amb el teu look de Cap d’Any

Aposta per joies que combinin amb la resta de l’outfit i escull-les en funció del tipus de pentinat que et facis. Tingues en compte, també, aspectes com la forma del coll del vestit o com són les mànigues de la brusa que et posis.

Arracades per triomfar amb el teu look de Cap d’Any

Hi ha molts tipus d’arracades: curtes, grans, rodones… Les que llueixis la nit de Cap d’Any, dependran molt de com portis els cabells i de la roba que et posis. Si no saps quines escollir, et recomanem que optis per unes de llargues o en forma de cercle, que ben combinades solen ser les més elegants.
Les arracades llargues estilitzen el rostre, l’allarguen i emfatitzen les expressions. A més, si tenen diamants il·luminen el rostre.
Les arracades en forma de cercle són una elecció ideal per la nit de Cap d’Any, ja que trobaràs tants dissenys com opcions: de mida gran o petita, amb inicials o formes a l’interior, de diversos colors i materials…
Aquests dos tipus d’arracades quedaran genial si portes els cabells recollits amb un pentinat o una cua per celebrar l’entrada d’any.

Collarets per triomfar amb el teu look de Cap d’Any

Els collarets són un bàsic que no pot faltar al teu outfit de Cap d’Any. N’hi ha amb diamants, de formes geomètriques, grans, petits… El que has de tenir en compte per escollir el més adequat és el tipus d’escot que lluiràs per tal que la joia s’hi adapti a la perfecció.
Si el teu look és més aviat sobri, fes que el teu collaret sigui el protagonista de l’outfit: de grans dimensions, de colors atrevits o amb molts brillants.
Si portes molt escot, millor opta per un collaret més discret que no atregui encara més l’atenció cap a la zona per evitar que el look es torni vulgar.

Anells per triomfar amb el teu look de Cap d’Any

No hi ha millor ocasió que la nit de Cap d’Any per lluir anells, sobretot si són de diamants! I… el millor és que no cal que en triïs només un, ja que pots animar-te i portar-ne un parell o tres.
Si optes per un anell molt gran i vistós, però, la nostra recomanació és que el portis sol. Tot i això, sempre pots combinar-lo amb altres anells més senzills i que no desentonin entre ells.
A més, per crear un look més modern des de la joieria La Grandalla d’Or t’aconsellen que llueixis l’anell en un dit que no sigui l’anular.

Polseres per triomfar amb el teu look de Cap d’Any

Les polseres són accessoris molt versàtils perquè n’hi ha de moltes formes i colors. Per vestir els canells durant la nit de Cap d’Any opta per una polsera maxi o per una acumulació de diverses polseres fines. Un accessori que tothom veurà quan aixequis la copa per fer un brindis!

Ja ho tens més clar? Amb quines joies donaràs la benvinguda a l’any nou?
Si encara no saps quines lluiràs, descobreix les de la joieria La Grandalla d’Or situada al Carrer de l’Aigüeta, 16, d’Andorra la Vella. Segur que hi trobes les joies ideals per triomfar amb el teu look de Cap d’Any!

321770810_877066873430673_7613482585235798931_n
320630850_519864183445268_6693603091749377088_n
322380763_847667629978496_5769385325183776835_n

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...