Llits refrigerants per a mascotes a Andorra

Aqua Fauna Autor: Aqua Fauna

Quan fa més calor, els experts en mascotes a Andorra de la botiga Aqua Fauna ens proposen canviar el llit habitual dels peluts de casa per un de refrescant. Els llits refrigerants per a mascotes aportaran frescor als animals durant les hores més caloroses del dia!

A l’estiu, els amics peluts busquen refrescar-se


Amb l’arribada de l’estiu, augmenten les temperatures i les nostres mascotes busquen la frescor.
Per fer-ho, solen substituir el confort del seu llit tou per la duresa del terra i de les rajoles per refrescar-se. Una solució que els ajuda a regular la seva temperatura.

Per fer-los més suportables les altes temperatures, els experts de la botiga per a mascotes Aqua Fauna ens proposen canviar el seu llit habitual per un de refrescant. Els llits refrigerants per a mascotes alleujaran la calor dels animals durant les hores més caloroses del dia.
Per mantenir els llits refrigerants per a mascotes frescos durant més temps, evita col·locar-los en una zona on donin directament els raigs del sol.

Què són els llits refrigerants per a mascotes?

Com bé indica el seu nom, els llits refrigerants per a mascotes són un tipus de matalàs o una mena de catifa que es col·loca a terra i que és ideal per substituir el seu llit durant els dies de més calor de l’any, ajudant-lo a refrescar-se i a baixar la seva temperatura corporal.

Hi ha molt tipus de llits refrigerants per a mascotes, tot i que normalment estan fets amb materials antitranspirant i resistent a les males olors, per la qual cosa és molt fàcil netejar-los. A més, n’hi ha de moltes mides i colors perquè triïs el que millor s’adapti a la teva mascota.
Alguns, inclús, són plegables perquè els puguis guardar quan comencin a baixar les temperatures o transportar-los si viatges amb el teu animal. També pots fer-los servir dins del cotxe per ajudar el teu gos a no passar tanta calor.

Per més informació, visita Aqua Fauna situada a c/ Bonaventura Riberaygua 40 d’Andorra la Vella. A la botiga hi trobaràs diversos llits refrigerants per a mascotes a Andorra.

camas refrigerantes para mascotas

Comparteix

Aqua Fauna Autor: Aqua Fauna

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...