Minikoioi: vaixelles de silicona per als més petits

Marsupi Autor: Marsupi

Sempre prioritzant la seguretat i la qualitat, els productes Minikoioi disponibles a Marsupi, estan provats en instal·lacions independents de renom mundial per garantir que no tinguin rastres de substàncies químiques nocives per als petits de casa.

A Marsupi trobaràs diversos productes destinats a la cura d’infants i mares: puericultura, premamà, joguines, sistemes de porteig…


Per facilitar la vida quotidiana a mares i pares, res millor que els productes infantils de Minikoioi, que trobaràs a la botiga Marsupi.
Minikoioi fabrica diversos productes innovadors destinats a resoldre els problemes típics associats a la cura dels nadons, de disseny funcional i únic.

Així i sempre prioritzant la seguretat i la qualitat, els productes Minikoioi disponibles a Marsupi, estan provats en instal·lacions independents de renom mundial per garantir que no tinguin rastres de substàncies químiques nocives per als petits de casa. A més, no contenen materials nocius per a la salut humana: Bpa, PVC, ftalats, plom, metalls pesants… En suma, tots els productes estan provats i aprovats per les normes de la U.E.

Alguns dels productes destacats Minikoioi per a nadons (a partir de 6 mesos) que trobaràs a Marsupi, són les vaixelles de silicona i les palletes de silicona amb raspall per netejar-les. Els bols d’aquestes vaixelles de silicona, per exemple, són perfectes per als petits perquè:

  • La ventosa manté el bol ben fixat sobre la taula
  • La tapa evita la fuita de líquid de l’interior i té una divertida forma d’osset de peluix
  • Es pot utilitzar per escalfar-ne el contengut en forns i microones (fins a 200°C sense tapa)
  • Estan disponibles en diversos colors

Així doncs, gràcies a la vaixella Minikoioi l’hora de menjar dels petits serà divertida i còmoda!
Al mateix temps, per als pares és un producte útil i pràctic, ja que en ser de silicona i fixar-se sobre la taula, és més difícil que els petits la puguin fer caure a terra. A més, en ser resistent a 200°C pots fer coure les teves receptes directament al forn o microones. Un estri perfecte per preparar pastissos o altres mini delícies als petits de casa dins del mateix recipient!

Per més informació sobre els productes Minikoioi, t’esperem a la botiga Marsupi, on trobaràs aquests i molts altres productes destinats a la cura d’infants i mares: puericultura, premamà, joguines, sistemes de porteig… En què et podem ajudar?

vajilla infantil andorra
minikoioi andorra
135739706_223269336111714_38506567045616718_n

Comparteix

Marsupi Autor: Marsupi

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...