Pentinats tendència per lluir als casaments

K-Perruquers Autor: K-Perruquers

Les professionals de K Perruquers ens expliquen quins són els pentinats tendència per lluir als casaments de la temporada 2023, tant per a núvies com per a convidades.

Pentinats tendència per lluir als casaments: per a núvies i convidades


Arriba la temporada de casaments. Un moment en què, a més de trobar el look perfecte, no podem oblidar-nos de com portarem els cabells. Per això, les professionals de K Perruquers ens expliquen quins són els pentinats tendència per lluir als casaments de la temporada 2023, tant per a núvies com per a convidades.

Pentinats tendència per lluir als casaments: per a núvies

Et cases i encara no saps quin pentinat lluir en aquest dia tan especial? Les professionals de K Perruquers et donen algunes idees i consells sobre pentinats tendència per lluir als casaments.
El primer de tot, és que recordis que no només el vestit ha d’expressar qui ets, sinó que també ho ha de fer el pentinat que escullis. Si el que portes expressa la teva personalitat, estaràs radiant! A més, que el pentinat sigui còmode serà clau per lluir elegant fins al final.

Pentinat senzill i natural

La senzillesa i la naturalitat regnaran als pentinats de les núvies del 2023. Això significa que no es portaran tant els tirabuixons, els cardats i els recollits intricats, sinó més aviat  ones suaus i recollits minimalistes (inclús amb els cabells sense recollir o amb cues senzilles).
El “monyo de ballarina” és un dels pentinats del moment. Es tracta d’un monyo fet amb la ratlla al mig, que dona un aire elegant a la cara. Tot això combinat amb la senzillesa i el glamur que el caracteritzen.
El millor de tot és que et pots inclinar per diferents tipus de versions d’aquest monyo: clàssica, rockera, dolça… Tu decideixes!

Monyo o cua amb joieria

Continuant amb la tendència anterior, aquesta és una proposta ideal per a les núvies d’estil elegant i senzill. Es tracta d’optar per un recollit, com ara un monyo o una cua, i adornar-lo amb joies o perles. Una opció que aporta un toc refinat i sofisticat al look.
Sobretot, estan molt de moda els recollits en què es mostra l’arrel. Pots optar per col·locar la joia sobre la ratlla dels cabells o no, tal com et mostrem en aquests exemples. Sens dubte, un bonic complement queda ideal!

Cua, l’opció més IN

Siguin altes, baixes, a mitjana alçada, amb acabat tipus sleek, semi-desfet… Les cues nupcials seran les més demanades per continuar amb la tendència de naturalitat del 2023, donant una forma lleugera als cabells recollits. Aquest clàssic pentinat és, sens dubte, l’opció perfecta per a les núvies amb cabells llisos que busquen veure’s diferents de l’altar. Per aportar un toc diferent, pots decorar la cua amb llaços, algunes flors naturals o abaloris cridaners.

Ones XL

És un altre dels pentinats tendència per lluir als casaments com a núvia: cabellera sense recollir amb ones obertes, marcades i de grans dimensions. Una opció molt elegant a la qual pots aportar un toc encara més tendència posant-te una diadema XL o corona de flors.
Per tal que sigui encara més trendy, les professionals de K Perruquers proposen posar les dos metxes davanteres cap a darrere les orelles, aguantades amb unes pincetes o forquetes i una mica de fixació. Un toc molt glamurós!

Pentinats tendència per lluir als casaments: per a convidades

Si estàs convidada o tens algun esdeveniment a la vista, aquests són alguns dels pentinats tendència per lluir als casaments, que les professionals de K Perruquers aconsellen que et facis per a assistir-hi.

Trena d’espiga

Atreveix-te a lluir aquest clàssic pentinat de trenes amb un estil reinventat!
Hi ha diverses maneres de fer que les trenes siguin més actuals, des de les més senzilles fins a les més enrevessades i originals. En aquestes imatges en pots veure alguns exemples.
Tot i això, una de les opcions més modernes és optar per una trena d’espiga que no arribi fins a baix del tot. És a dir, que la trena sigui molt atapeïda, però que només arribi a mitja cua per acabar-la deixant sense recollir fins a les puntes.

Semirecollit simple

La senzillesa és el que caracteritza els pentinats tendència per lluir als casaments com a convidada durant l’estiu 2023. De fet, mentre menys elaborat sigui, més es porta. Tot i això, perquè es vegi un pentinat més elaborat, pots optar per un semirecollit senzill. Una opció ideal si, a més, decideixes donar volum als cabells amb un ondulat poc marcat.
Hi ha moltes alternatives per fer aquest recollit: ajuntar el cabell en una cua simple, en una trena, en un llaç…

Bubble Ponytail

Aquest és, sens dubte un dels pentinats tendència per lluir als casaments, que manté la seva popularitat des de fa anys! Es tracta de fer una cua, a la qual s’aporta volum i un toc original amb gomes que ajuden a ressaltar-ne les parts fent-les més rebotides. Així, es van posant gomes per tota la cua, deixant trams entre cadascuna d’elles, fins a arribar a les puntes. En aquest cas, es pot optar per fer un recollit més senzill o més complex: amb gomes d’altres colors, amb flors, amb joies, amb diademes…

Amb detalls de flors

Per a les més romàntiques… un pentinat molt femení i bucòlic. Pots lluir les flors amb una diadema, un passador o, inclús, col·locar-les individualment en diferents punts del cabell. Sens dubte, aquesta és una alternativa que està molt de moda i perfecta per donar un toc romàntic al look. Els detalls de flors queden ideals, tant amb els cabells recollits com no! I… encara millor si optes per aportar al pentinat un efecte lleugerament ondulat.

Aquests són alguns dels pentinats tendència per lluir als casaments 2023, tant per a núvies com per a convidades. Si en vols saber més o necessites assessorament personalitzat, visita K Perruquers: situada al Carrer Callaueta, 3, d’Andorra la Vella.

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...