Perles: ideals per lluir el dia del casament

Les perles simbolitzen la modèstia, la puresa i la unió feliç. Per això es consideren ideals per lluir el dia del casament.

En llatí la paraula perla significa “únic” i, efectivament, igual com no hi ha dues perles iguals, tampoc hi ha dos casaments iguals! Aquest és un dels motius pels quals les perles són ideals per lluir en casaments.
L’elecció de les joies nupcials és delicada. No obstant això, les perles, juntament amb els diamants, són una de les joies que millor queden a les núvies pel seu color nacrat i d’aspecte elegant.

La tradició apunta als diamants i als safirs com els grans mestres de cerimònies. No obstant això, els casaments evolucionen i es reinventen. Així, de la mateixa manera que avui en dia les núvies donen el sí vull amb els cabells sense recollir i lluint unes sandàlies de colors, altres joies han pres el protagonisme de les cerimònies nupcials.

De fet, tradicionalment les perles es relacionen amb el mal auguri en els casaments, ja que representen les llàgrimes dels àngels. De manera que les núvies que arribaven a portant perles, viurien el seu matrimoni amb la por de ser infeliços sota la maledicció del plor.
No obstant això, amb el temps les coses canvien i, sobretot degut a la seva bellesa i elegància. Ara, les perles són un dels accessoris estrella dels casaments en arracades, penjolls i anells.

Curiositats sobre les perles

La llegenda explica com Marc Antoni va apostar amb Cleopatra qui organitzaria el banquet més car de la història.
La nit del banquet, la taula estava parada amb els plats buits. De sobte, Cleopatra va agafar un plat i una copa de vi. Tot seguit, va agafar una perla enorme de les seves arracades i se la va beure juntament amb el vi.
Marc Antoni, sorprès, ni tan sols va replicar i va donar com a guanyadora de l’aposta a Cleopatra.

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...