Postres amb xocolata al restaurant Plat’in

El 13 de setembre, celebra el Dia Internacional de la Xocolata gaudint del deliciós sabor de les postres amb xocolata, que se serveixen al restaurant Plat'in!

Celebra el Dia Mundial de la Xocolata!

El 13 de setembre és una data molt especial per als amants del cacau: se celebra el Dia Internacional de la Xocolata! Si vols gaudir de delicioses postres amb xocolata, reserva ja la teva taula al restaurant Plat’in d’Andorra la Vella!

Els postres amb xocolata del restaurant Plat’in

Situat al centre d’Andorra la Vella, al restaurant Plat’in hi podràs degustar delicioses postres amb xocolata com:

  • Coulant de xocolata negra de Tanzània amb gelat de melilot
  • Parfait gelat de cafè amb salsa de xocolata
  • Pastís de xocolata, taronja i bergamota amb gelat de xampany
  • Crema cremada de cafè amb gelat de xocolata

Per què el Dia Mundial de la Xocolata és el 13 de setembre?

Els motius del per què el Dia Mundial de la Xocolata és el 13 de setembre no podrien ser més curiosos:

  • El 13 de setembre es commemora el naixement del prolífic escriptor Roald Dahl, autor de la novel·la Charlie i la fàbrica de xocolata, on un nen que viu a la pobresa extrema és convidat a conèixer Willy Wonka, l’excèntric propietari d’una fàbrica de xocolata.
  • El 13 de setembre també és l’aniversari de Milton S. Hershey, un famós confiter que va fundar la companyia que porta el cognom: Hershey‘s. Avui dia, es considera que és una de les companyies xocolateres més grans dels Estats Units.

Beneficis de la xocolata

Sabies que la xocolata té nombrosos beneficis? Això sí, depèn molt del tipus de xocolata concreta de què estiguem parlant!
Per exemple, es considera que com més “pura” sigui la xocolata (és a dir, com més percentatge de cacau tingui), més greix, fibra i energia aportarà. Per això, entre totes les varietats que ens podem trobar al mercat, el negre és el que se sol considerar més saludable.
De fet, si som estrictes, l’ideal és prendre xocolata que sempre contingui un percentatge de cacau per sobre del 70%. La xocolata, a més, és un poderós antioxidant, contribueix a estimular el flux de la sang al cervell i cap al cor, i ajuda contra la fatiga.

Ja ho saps! si vols gaudir de delicioses postres a base de xocolata reserva taula al restaurant Plat’in, situat al c/ Bonaventura Riberaygua 8 d’Andorra la Vella, trucant al (+376) 861001.

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...