Quarantuno Pizzeria: gaudeix d’Itàlia, al centre d’Andorra

Quarantuno Autor: Quarantuno

Trasllada el teu paladar a la bella Itàlia sense sortir d'Andorra amb les pizzes, pastes, postres... de Quarantuno Pizzeria.


Quarantuno: una pizzeria on gaudir de la cuina italiana a Andorra

Gaudeix dels deliciosos plats tradicionals de la cuina italiana, al centre d’Andorra. Les propostes gastronòmiques de la pizzeria Quarantuno s’elaboren seguint les característiques i tradicions de la cuina italiana. Tot amb l’objectiu de transportar el teu paladar fins a la bella Itàlia, sense sortir d’Andorra!


A més de pizzes, pastes i arrossos diversos, a la carta del restaurant Quarantuno trobaràs altres propostes culinàries a base de carn o peix. I… com no podia ser d’altra manera: delicioses postres per escollir!
A Quarantuno també ofereixen servei de cafeteria, que obre a les tardes. Així que si el que vols és prendre un cafè, un smoothie o, inclús,  un bon còctel, sàpigues que disposen d’una terrassa ideal per a fer-ho!

Encara en vols més? Doncs trobaràs més informació sobre Quarantuno Pizzeria a la seva web, on pots consultar la carta del restaurant i reservar la teva taula online.

Comparteix

Quarantuno Autor: Quarantuno

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...