Reduir la miopia amb lents de contacte nocturnes

Redueix la miopia gràcies a les lents de contacte d'ús nocturn Ortho-K, que es posen al moment d'anar a dormir i es treuen al matí, permetent tenir una visió nítida durant totes les hores del dia.

Reducció i retenció de l’evolució de la miopia, a partir dels 5 anys, mentre es dorm.

Reduir la miopia, fins a 8 diòptries, és possible gràcies a les lents de contacte d’ús nocturn OrthoK, que trobaràs al Centre Òptic a mans del Dr. Ramon Porqueres Guitart.

Hi ha tants tipus de miopia com sistemes per intentar corregir-la. El mitjà més eficaç és l’ortoqueratologia nocturna, també coneguda com a lents pijama perquè es fan servir durant la nit, mentre es dorm.

Què són i com funcionen les lents de contacte Ortho-K per reduir la miopia?

Les lents de contacte Ortho-K són lents de contacte permeables al gas (també anomenades semirígides), que es posen al moment d’anar a dormir i es treuen al matí, permetent tenir una visió nítida durant totes les hores del dia.
En començar a utilizar-les, la majoria de les persones obtenen una visió clara en menys d’una setmana.

Qui pot utilitzar les lents de contacte Ortho-K?

L’ús de lents de contacte nocturnes és idoni tant per a adults com per a infants (a partir de 5 anys), que vulguin frenar o reduir la miopia d’entre 0,5 i 8 diòptries.
A més, l’ortoqueratologia nocturna és especialment recomanable per als esportistes, ja que els permet practicar esport de competició sense haver de fer servir ulleres ni lents de contacte diürnes.

Avantatges de reduir la miopia amb lents de contacte nocturnes
  • Llibertat: l’ortoqueratologia és l’únic mètode que permet una visió perfecta sense ulleres o lents de contacte. També pot ser una bona alternativa si no vols o no pots operar-te de miopia, fins a 8 diòptries.
  • Reversibilitat: en deixar de fer servir les lents de contacte nocturnes, l’ull torna al seu estat normal. Per tant, amb l’ortoqueratologia l’ull es manté intacte i el pacient és lliure d’abandonar el tractament o, fins i tot, d’acabar operant-se amb làser si així ho desitja.
  • Prevenció de la miopia infantil: és un dels pocs mètodes que frenen l’augment de la miopia en infants i adolescents, a més de ser un mètode idoni per corregir-ne la vista.
  • Seguretat: és un sistema segur, ja que les seves contraindicacions són les mateixes que les de les lents de contacte convencional. Per tant, només cal seguir les indicacions del Dr. Ramon Porqueres Guitart pel que fa al seu ús i higiene.

En cas que t’interessi reduir la miopia amb aquest mètode, el Dr. Ramon Porqueres Guitart et farà un examen visual complet i t’ensenyarà a utilitzar les lents de contacte nocturnes de la forma adequada.
Per a més informació sobre com reduir la miopia amb lents de contacte nocturnes, visita el Centre Òptic situat al carrer Bonaventura Riberaygua, 19, d’Andorra la Vella.

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...