Regals personalitzats pel Dia del Pare

Foto Imatge Autor: Foto Imatge

Des de Foto Imatge et donem diferents idees de regals personalitzats pel Dia del Pare perquè li puguis fer un detall original i especial, que segur que mai oblidarà!

Regals personalitzats pel Dia del Pare, que arriben al cor


El 19 de març és el Dia del Pare. Vols fer-li un regal especial que li arribi al cor? No se’ns acut res millor que recordar-li els moments que heu passat junts mentre beu el seu cafè, obre la porta de casa o treu la cartera. A Foto Imatge trobaràs idees de detalls personalitzables com: tasses, coixins, clauers… i fins i tot el targeter! A continuació et donem algunes idees de regals personalitzats pel Dia del Pare, que de ben segur li encantaran!

Idees de regals personalitzats pel Dia del Pare

Davantals

Per als amants de la cuina, uns davantals a joc per compartir aquest moment especial amb el teu pare són ideals! Segur que creareu records que perduraran per sempre.

idees de regal pel dia del pare
Clauers

Un regal perfecte per a que porti a sobre i per acompanyar-lo en cada pas del camí, recordant-li constantment els moments especials que heu compartit junts. Aquest detall es convertirà en un recordatori constant de la vostra connexió única i dels vincles que us uneixen.

Quadres personalitzats

Enmarcar el vostre amor, sempre és una bona opció. I més amb aquests quadres personalitzables amb una de les paràules més importants de la vostra vida: pare. A més, el teniu disponible en diferents idiomes, ampliant així les possibilitats per expressar i celebrar aquesta relació única de manera que ressoni amb la vostra pròpia identitat.

Altres regals personalitzats pel Dia del Pare

A Foto Imatge també trobaràs altres tipus de regals personalitzables com targeters, jerres de ceràmica, coixins… Consulta tots els regals disponibles a la web de l’establiment.

Si t’han encantat aquestes idees de regals personalitzats pel Dia del Pare, visita el seu estudi fotogràfic i botiga al carrer Ciutat Consuegra 8 d’Andorra la Vella. També pots fer la teva comanda al seu quiosc online.

Comparteix

Foto Imatge Autor: Foto Imatge

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...