Roses per Sant Jordi a la floristeria Natturals d’Andorra

Si segueixes la tradició i t'encanta regalar roses per Sant Jordi, a Natturals en trobaràs una gran varietat.

Gran varietat de roses per Sant Jordi i elements decoratius per personalitzar el detall que facis!


L’arribada de Sant Jordi a Andorra torna a donar vida un cop més als nostres carrers omplint-los de roses i llibres excel·lents. Per celebrar la valentia del cavaller, que va vèncer al drac per amor, la floristeria Natturals s’omple d’olors i fragàncies dignes d’aquest dia. A Natturals trobaràs una àmplia gamma de roses per Sant Jordi i elements decoratius per personalitzar el detall que facis, que captiven els cors i evoquen l’esperit d’aquest dia festiu, fusionant la màgia de la llegenda amb l’art floral.

Tipus de roses per Sant Jordi que pots trobar a Natturals

A la floristeria Natturals trobaràs des de les roses per Sant Jordi vermelles tradicionals fins a les de color blau i groc. El significat d’aquests colors pot variar segons la cultura i les tradicions, però a Andorra són sens dubte tonalitats que evoquen els colors del nostre país (blau, groc i vermell són els colors de la nostra bandera).
A continuació t’expliquem alguns dels simbolismes dels colors de les flors, tot i que, recorda que això és orientatiu i que sempre pots escollir els colors que més t’agradin per regalar roses durant Sant Jordi!

Roses vermelles

Aquestes són les roses que tradicionalment es regalen pel dia de Sant Jordi a Andorra. Són un símbol clàssic de la llegenda i, a més, un reflex d’amor i passió. Són el tipus de roses més populars per a expressions romàntiques, tot i que també simbolitzen l’admiració i el respecte. Per tant, les roses de color vermell seran ideals per regalar a qualsevol persona que estimis, no necessàriament ha de ser la teva parella!

Roses blaves

Aquestes roses representen la calma, la pau i la serenitat. Són una opció excel·lent per transmetre sentiments de tranquil·litat i confiança. Així que poden ser una bona idea de detall per a familiars, com ara les filles.

Roses grogues

Les roses grogues representen l’amistat, l’alegria, l’optimisme i la llum. Són perfectes per regalar als teus amics!

Arranjaments florals que pots trobar a Natturals

A banda de les roses individuals, a Natturals també trobaràs opcions de rams de roses per Sant Jordi de tota mena. Des de vermells decorats amb paniculata, combinacions de roses de colors o, inclús, amb dracs de peluix! També trobaràs opcions més sostenibles que eviten els plàstics en l’embolcall de les roses i utilitzen tela i altres decoracions.

Visita la floristeria Natturals al carrer Callaueta, 4, d’Andorra la Vella i descobreix totes les precioses opcions florals que tenen per oferir el dia de Sant Jordi a Andorra.

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...