Servei de neteja i manteniment de residències vacacionals

Espai Net Autor: Espai Net

Espai Net ofereix un nou servei de neteja i manteniment de residències vacacionals. Així, si no residiu a Andorra, no caldrà que us preocupeu per la posada a punt de l'habitatge abans de tornar-ne a gaudir durant la vostra estada al país.

Espai Net ofereix un nou servei de neteja i manteniment de residències vacacionals a Andorra.

Teniu un habitatge vacacional o de segona residència a Andorra? Segur que us agrada arribar i trobar-ho tot en prefectes condicions sense haver de passar-vos hores netejant i tornant a condicionar la llar per poder-ne gaudir de nou. Si és així, us encantarà saber que Espai Net ofereix un servei de neteja i manteniment de residències vacacionals per tal que no us hagueu de preocupar per la posada a punt de l’habitatge abans de la vostra arribada.

Neteja i manteniment de residències vacacionals

A Espai Net ofereixen un servei especialitzat de neteja, desinfecció i condicinament de cases vacacionals o segones residències a Andorra, brindant solucions integrals d’higiène per a la llar perquè saben que després d’un temps estant tancades és important fer-hi un repàs a fons amb l’objectiu que us hi torneu a trobar a gust de seguida, tot aportant sensació de benestar.

Servei de neteja a Andorra per a segones residències o habitatges vacacionals

L’objectu d’Espai Net és que trobeu la casa en un perfecte estat d’ordre i desinfecció, oferint un servei de màxima qualitat en la neteja d’espais, oferint diversos servies entre els quals destaquen:

  • Neteja professional de totes les zones de l’habitatge: habitacions, vestidor, bany, sala d’estar, cuina, terrassa…
  • Planificació d’horaris de neteja en funció de l’entrada i sortida de cada estada a Andorra
  • Reposició de tovalloles i roba de llit, així com servei de bugaderia
  • Manteniment de piscines i espais exteriors
  • Plans sense permanència i serveis puntuals

Per més informació personalitzada sobre el servei de neteja a Andorra per a segones residències o habitatges vacacionals,  poseu-vos en contacte amb els professionals d’Espai Net! Els trobareu al Carrer Callaueta, 15, d’Andorra la Vella.

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...