Tendències en sabates estivals còmodes i de qualitat

Els experts de Calçats Galy a Andorra ens desvetllen les tendències en sabates estivals còmodes i de qualitat del 2023, més enllà de les sandàlies. Descobreix la seva guia sobre el calçat ideal per lluir aquesta temporada!

Una guia sobre el calçat ideal per lluir aquesta temporada


Els experts de Calçats Galy a Andorra ens desvelen les tendències en sabates estivals còmodes i de qualitat 2023. Així, en aquesta guia trobaràs tot tipus d’estils de calçat per lluir aquesta temporada, més enllà de les sandàlies. Sens dubte, un estiu carregat de sorpreses!

Mocasins: una de les tendències en sabates estivals còmodes i de qualitat

Al llarg de l’any, els mocasins han estat els protagonistes en les tendències de moda i… ho continuen sent els mesos estivals! Un calçat clàssic, que es pot lluir amb tots els estils, combinant-los amb conjunts clàssics o súper moderns.
A Calçats Galy en trobaràs de tot tipus de colors i estils, però sempre còmodes i d’alta qualitat.

Mules amb taló: una de les tendències en sabates estivals còmodes i de qualitat

Les mules són un tipus de sandàlies que es caracteritzen per no portar cap mena de lligam al turmell. Una de les tendències en sabates estivals còmodes i de qualitat que t’assegurem que estilitza i que pots lluir en diversos colors i formes, ja que enguany hi ha una àmplia gamma de models per escollir.

Sandàlies de tires amb taló: una de les tendències en sabates estivals còmodes i de qualitat

Una altra de les tendències en sabates estivals còmodes i de qualitat que trobaràs a Calçats Galy són les sandàlies de tires amb taló.
Una elecció sofisticada, que pots lluir tant de dia com de nit, amb vestits llargs o curts… En definitiva: queden genials amb qualsevol tipus d’estilisme!

Cunyes: una de les tendències en sabates estivals còmodes i de qualitat

Les sempre còmodes cunyes tornen aquest estiu 2023. Es tracta d’un calçat que té el taló semblant al d’una plataforma, però que enlloc de ser recte baixa en diagonal.
Aquesta temporada es portaran des de les més originals fins a les clàssiques d’espart. Sigui quin sigui el teu estil…  no sabràs quines cunyes són les teves preferides. Així que llueix-les sense dubtar-ho ni un segon!

 

Brillants: una de les tendències en sabates estivals còmodes i de qualitat

El brilli-brilli continua formant part de les tendències en moda. A Calçats Galy disposem de diversos models per seguir les tendències en sabates estivals còmodes i de qualitat amb incrustacions brillants. Tot perquè aquest estiu brillis amb molt d’estil!

Esclops: una de les tendències en sabates estivals còmodes i de qualitat

Vam començar a veure de nou els esclops després de l’estiu 2022 i a la tardor-hivern es van transformar en la seva forma més còmoda.
Tot i això, els dissenys més populars de la temporada seran els que recorden al més pur estil dels 2000 i també els tradicionals amb sola de fusta. Què et semblen aquests que trobaràs a Calçats Galy?

Sandàlies planes amb plataforma: una de les tendències en sabates estivals còmodes i de qualitat

Algunes de les passarel·les més reconegudes de la indústria de la moda, ho han apostat tot per les sandàlies planes amb plataformes, siguin prominents o no. Un gran avantatge quan es tracta de buscar confort i estil. Per això és una de les propostes més destacades com a tendències en sabates estivals còmodes i de qualitat.

Trobaràs aquests i molts altres models de sabates estivals a Calçats Galy, situat al Carrer Bonaventura Armengol 6 d’Andorra la Vella.

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...