Torna el XocoFest: la fira de la xocolata d’Andorra

Del 31 de març al 8 d'abril, torna el XocoFest a Andorra la Vella amb molts espectacles i activitats per als més llaminers.

Mercat del cacau, tallers, maridatges, música, espectacles…

El XocoFest es farà a la plaça de l’antiga caserna de Bombers d’Andorra la Vella i estarà en funcionament des de les 11h fins a les 13h30 i des de les 17h fins a les 21h.
Un esdeveniment ideal per als més llaminers on hi haurà un mercat del cacau, tallers relacionats amb la xocolata, maridatges, música en directe, espectacles infantils…

Foto portada: Comú Andorra la Vella
Activitats del XocoFest

El XocoFest es concentrarà en un espai més ampli que el de l’edició 2022 i s’hi faran una vintena d’activitats adreçades a tothom. Descobreix totes les activitats al programa de l’esdeveniment! 

  • Mercat del cacau: amb una desena d’expositors
  • Tallers per a infants i adults, com ara: maridatges de licors amb xocolata (per participar-hi cal fer reserva prèvia)
  • Per als infants amb discapacitat auditiva o afàsia hi haurà un professional especialitzat en llenguatge de signes per acompanyar-los durant els tallers.
  • 6 concerts de música en directe amb grups del país
  • 8 espectacles infantils
  • Xocolatades populars
  • Decoracions relacionades amb el món de la xocolata
Novetats del XocoFest

Entre les novetats del XocoFest d’enguany, es comptarà amb la participació del xef pastisser i xocolater andorrà, Adrián Ramírez “El chef con botas”, que crearà una mona gegant a la Fàbrica de xocolada situada a la plaça de l’antiga caserna de Bombers d’Andorra la Vella.
El darrer dia del XocoFest, el dissabte 8 d’abril, a les 17h es repartirà entre els assistents un bocí de la mona gegant perquè tot el públic la pugui degustar.

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...