Tornen les mítiques ulleres de sol Matsuda

Lopti-k Autor: Lopti-k

Les ulleres de sol Matsuda 2809 són mítiques gràcies a la seva aparició a la saga Terminator, lluides per l'heroïna Sarah Connor. Els seus fans estan de sort perquè tornen en edició limitada! A Andorra, les trobaràs a LOPTI-K.

Un must per als col·leccionistes de Matsuda o de la saga Terminator!

Recordes les mítiques ulleres que va lluir Sarah Connor a Terminator 2: el judici final? Una pel·lícula que sens dubte va popularitzar les ulleres de sol Matsuda 2809. Ara, arriba a Andorra, una edició limitada de només 250 unitats que s’acompanya de fundes de cuir i una caixa de bambú especialment dissenyada per a guardar-ho tot.

Per celebrar el quart de segle de la seva col·lecció Heritage, Matsuda Eyewear ha reeditar aquest model eyewear, que el cine va convertir en icònic. A Andorra, trobaràs l’icònic model unisex Matsuda 2809 a LOPTI-K amb un disseny adaptat als nous temps, però amb tota l’essència que va fer gran a l’original.

Les Matsuda 2809 reneixen als seus tallers japonesos, fetes a mà per més d’una desena de treballadors durant més d’un centenar d’hores. Arriben a Andorra amb lents polaritzades de mineral de vidre i quatre capes de revestiment antireflectant, que es complementen en la seva versió verd amb muntura de tons daurats i en la seva versió gris amb muntura de to plata envellida. Un must per als col·leccionistes de Matsuda o de la saga Terminator!

 

Comparteix

Lopti-k Autor: Lopti-k

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...