L’associació Riberaygua i Travesseres es forma en 2015 per a donar veu als comerços del centre d’Andorra la Vella. La nostra missió és la de representar, gestionar i defensar al comerciant, fomentant el vincle entre nosaltres i respecta’n els interessos individuals.

Som un barri amb caràcter que ofereix servei al país i acull el turisme d’Andorra. La nostra oferta és molt variada amb comerços d’anys d’experiència però també amb botigues de recent creació plenes d’idees innovadores, totes definides per un comerç de proximitat i un enfocament al client amb un bon equilibri necessari entre productes i serveis.

Els nostres valors

Som petits, mitjans i grans empresaris units sota l’objectiu de donar poder al nostre barri i als seus comerciants. Ens identifiquem sota uns valors d’atenció al client, personalitzant cada venda; consumo local, donant espai a productes de la marca Andorra; especialització, com a compromís amb els estàndards de qualitat de les nostres professions.

On ens trobem?

L’Avinguda Riberaygua, els carrers de Na Maria Plà i Bonaventura Armengol, són les artèries principals d’aquest nucli comercial. Perpendiculars a aquestes, trobem les Travesseres, totes elles incloses en el nostre directori. Ens trobem en ple centre de la capital del principat, Andorra la Vella.

Amb aquest projecte, hem decidit traslladar-nos a l’entorn online i tant si ets del país com si véns de visita, posem a la teva disposició el mapa d’Andorra i el directori dels nostres comerços per a ajudar-te a trobar el que necessites. Si no ho trobes per aquesta via, Contacta amb nosaltes! t’atendrem amb molt de gust.

Aportació social

Ser empresari sempre és un repte; afrontem escenaris per als quals no estàvem preparats. La nostra associació i les persones que, sense ànim de lucre, la componen, donen suport tant a nous com a antics comerços. Fem reunions setmanals per a atendre, escoltar al barri i generar actius que ens facin més forts de cara al futur.

Darrere de cada petita millora està la nostra implicació i esforç. Por això convidem a tots els que vulguin contribuir al projecte que s’uneixin a nosaltres.