Activitats de Nadal a Riberaygua i Travesseres 2023-24

Andorra la Vella és Nadal, del 24 de desembre al 6 de gener! No et perdis els espectacles, activitats i propostes per gaudir de les Festes més especials i màgiques de l'any a Andorra.


Nadal és Andorra la Vella, del 24 de novembre fins al 6 de gener

Enguany, podràs fer moltes activitats de Nadal a Riberaygua i Travesseres! Viu intensament tota la força i esplendor de l’època de Festes amb espectacles, activitats i propostes per a petits i grans. Aprofita per fer les teves compres o gaudir de l’àmplia oferta gastronòmica de la zona mentre passes una bona estona divertint-te al màxim en companyia dels que més estimes.

La màgia de Nadal torna a omplir els carrers de la zona comercial i d’oci d’Andorra la Vella, del 24 de novembre al 6 de gener.

Encesa de les llums de Nadal

Els carrers de Riberaygua i Travesseres estaran completament decorats per Festes a partir del 24 de novembre, data en què també està previst fer l’encesa de les llums de Nadal a les 18h.
El 24 de novembre també podràs meravellar-te amb la màgia del doble castell de focs d’artifici simultani, que il·luminaran la capital d’Andorra i que podràs veure des de diversos punts còmodament.

Activitats de Nadal a Riberaygua i Travesseres per a tota la família
Parc de Nadal d’Andorra la Vella

Entre les activitats de Nadal a Riberaygua i Travesseres… t’esperem al Parc de Nadal, situat a l’entrada de la nostra zona comercial a Andorra la Vella! Un espai dedicat als infants on es trobaran amb un magnífic Carrusel i un Volador de fantasia per gaudir de bons moments en família. Una veritable aventura!

Informació d’interés sobre el Parc de Nadal d’Andorra la Vella:
Localització: Av. Meritxell – Carrer Riberaygua
Horari d’obertura del 24 de novembre al 7 de gener:
De dilluns a dijous: de 17h a 20 h
Divendres: de 17h a 21 h
Dissabtes i els dies 6, 7, 8, 26, 27, 28, 29 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener: d’11h a 14 i de 15h30 a 21h
Diumenges, el 24, el 31/12 i el 05/01: d’11h a 14 h i de 15h30 a 19h
Tancat els dies 25 de desembre, 1 de gener i 6 de gener.

Espectacle “Simfonia de llums”

Una de les novetats en activitats de Nadal que podràs gaudir aquest any és la nova instal·lació ‘Simfonia de llums’: una cortina de llum i so amb animacions, cada hora en punt, que aportarà dinamisme al Parc de Nadal ubicat a la plaça de l’antiga caserna de Bombers (l’entrada de la nostra zona comercial). No et perdis les diferents coreografies nadalenques que s’hi aniran projectant!

Localització: Av. Meritxell – Carrer Riberaygua
Horaris:
Divendres, dissabtes i festius a les 18, 19, 20 i 21 h
De dilluns a dijous: 18 i 19 h 

Magic selfies de Nadal a Andorra la Vella

Els carrers d’Andorra la Vella s’omplen d’originals indrets entranyables i escenaris nadalencs ideals per fer-te la teva selfie i compartir-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #andorralavellanadal. A la zona comercial i d’oci de de Riberaygua i Travesseres trobaràs la instal·lació “La petita botiga de joguines”, que estarà situada al Passatge Europa durant tota la temporada de Festes.

El joc dels Menairons de Nadal d’Andorra la Vella

El joc dels Menairons és una altra de les activitats de Nadal que podràs viure en família. Serà tot un repte trobar els 5 menairons que s’amaguen per Andorra la Vella. Un dels quals està amagat als carrers de Riberaygua i Travesseres! Si aconsegueixes trobar-los tots, rebràs un magnífic obsequi! Descarrega aquí el joc de pistes dels Menairons.

Per més informació sobre les activitats de Nadal a Riberaygua i Travesseres i a la capital d’Andorra, pots visitar la web del Comú d’Andorra la Vella.

51719958270_79431d52f4_k

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 Comment