Així són els abrics i jaquetes tendència de l’hivern

G de Guax Autor: G de Guax

Pren nota de quins són els abrics i jaquetes tendència de l’hivern 2023 que trobaràs a G de Guax. I... aprofita les rebaixes de temporada, fins al 12 de març, per fer-te amb les teves caçadores, abrics, plumífers... preferits! Amb què et quedes?

Aquests són els abrics i jaquetes que no poden faltar al teu armari durant la temporada de fred!

G de Guax és la botiga de moda femenina casual més trendy de Riberaygua i Travesseres i, en aquest post, ens guia per descobrir els abrics i jaquetes tendència de l’hivern 2023: des de la caçadora d’estil aviador fins als plumífers més elegants… aquests són els abrics i jaquetes que no poden faltar al teu armari durant la temporada de fred!

Abrics i jaquetes tendència: caçadores d’estil aviador

Un dels imprescindibles d’aquesta temporada són les caçadores d’estil aviador. Aquestes es caracteritzen per ser de cuir a l’exterior i per tenir un folre interior de borreguet, calent i agradable al tacte. Ideal pels teus looks hivernals i per publicar les fotos més trendy dels teus outfits casual a Instagram!
Un bàsic del street style que trobaràs a G de Guax n’és la seva versió més clàssica: de color marró o negre per fora i amb el folre de borreguet en color blanc.

abrigos y chaquetas tendencia
Abrics i jaquetes tendència: abric de borreguet o d’efecte peluix

L’abric de borreguet o d’efecte peluix és un imprescindible innegable de la temporada més freda de l’any. És absolutament atemporal… i és que sempre torna, sigui en versions peluix de pèl curt i estil teddy o de borreguet.
Aquesta vegada, però, es porta sobretot en un color molt concret: crema. Una tonalitat més combinable que, sens dubte, és perfecta per combinar amb tot tipus de looks i que abriga molt!
A G de Guax n’hi ha de diversos colors i, algunes, són reversibles! Mai t’avorriràs de la seva versatilitat…

abrigos y chaquetas tendencia del invierno
Abrics i jaquetes tendència: abric (molt) llarg

Els abrics sastre i de llana són una de les peces indispensables de l’armari d’hivern, especialment per completar looks formals d’oficina o de nit. I… com més llarg millor!
Pots optar per l’abric amb colors units o arriscar-te amb una de les tendències de la temporada: d’estampats de colors com quadres o ratlles, com els que hi ha disponibles a la botiga de moda a Andorra G de Guax.
Gràcies a la llargada, aquestes jaquetes són perfectes per portar amb faldilles o vestits mini, sense passar fred a l’hora de sortir al carrer.

abrics i jaquetes tendència de l'hivern
Abrics i jaquetes tendència: plumífers i abrics encoixinats

Els abrics de plomes i d’efecte encoixinat tornen a ser tendència aquest any, reivindicant la seva importància durant aquesta temporada.
A G de Guax trobaràs plumífers de tot tipus: curts, amb caputxa, de línia més sporty… o tot el contrari! També n’hi ha amb cremallera de doble carro, que s’obren per dalt i per baix. Una característica que les fa molt còmodes, sobretot quan són llargues, perquè es poden obrir des de baix cap amunt a l’hora de seure o caminar.

abrics i jaquetes tendència del hivern

Pren nota de quins són els abrics i jaquetes tendència de l’hivern 2023 que torbaràs a G de Guax, la botiga de moda femenina situada al Carrer Verge del Pilar, 10, d’Andorra la Vella.

Comparteix

G de Guax Autor: G de Guax

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...