Moda primavera 2023: les tendències de la temporada

La primera és l'època per excel·lència per lluir estampats de flors, colors pastel i sandàlies, però no només això... Les tendències de la moda primavera no seran minimalistes, sinó refinades, i les transparències i la roba interior estaran a la vista!

Des de la llenceria fins al denim desgastat, passant per colors com el rosa o el verd aigua.

Et desvelem la moda i els colors tendència d’aquesta primavera: la roba d’estil llenceria o les peces en tonalitat verd aigua són algunes de les apostes clau que marcaran la moda primavera 2023.
Les tendències de la moda primavera 2023 segueixen una estètica dosmilera amb una obsessió per la nuesa, exhibida a través de les transparències i l’estil de determinades peces de vestir.

Des de la llenceria fins al denim desgastat, passant per colors com el rosa o el verd aigua… a Carrefour Andorra 2000 trobaràs algunes de les peces de vestir principals per seguir les tendències de la moda primavera d’enguany.

Les tendències de la moda primavera 2023

Llenceria

La tendència per antonomàsia: la camisa de dormir o el vestit d’aire llencer, entre altres, seran protagonista del bon temps. Així que decantat per peces setinades, que incloguin un delicat encaix o amb certa transparència per deixar entreveure algunes parts del cos. A Carrefour Andorra 2000 trobaràs samarretes d’estil llencer de diversos colors, com aquesta en blau marí, que combina a la perfecció amb pantalons i jersei fi de tonalitat groga. Un conjunt primavera ideal i perfecte per lluir amb unes sandàlies de plataforma!

Rosa i verd aigua

Sabies que el Viva Magenta és el color de l’any 2023, segons l’Institut Pantone? Per això, el rosa en totes les seves tonalitats és un dels que es portarà més durant tot l’any: un color poderós i empoderador. Tot i això, aquesta primavera, la tonalitat verd aigua també representarà una de les tendències més potents de la temporada.
Et quedes amb el vestit en color verd aigua o amb un conjunt que incorpori tocs roses com el d’aquesta jaqueta texana?

Sense rematada i esfilagarsat

Tops, armilles, pantalons, jaquetes i faldilles sense rematar i que mostren orgullosos els seus baixos, punys i mànigues deliberadament esfilagarsats. Una tendència que, sens dubte, reivindica la imperfecció.
A Carrefour Andorra 2000 hi ha moltes peces de vestir, en colors diversos, que segueixen aquesta tendència de primavera.

La reina dels cors

Els cors seran, a més de les flors i de les papallones, un dels elements que més es veuran en peces de vestir. Així, el romanticisme s’apoderarà dels carrers amb cors de totes les formes i mides!
La proposta de Carrefour Andorra 2000: aquesta camisa texana on destaquen les formes de cors en vermell, que els dies més fresquets de la temporada pots lluir també amb un jersei de cors vermell.

Aquestes són algunes de les tendències en moda primavera que es portaran més, tot i que també n’hi ha d’altres: pantalons d’estil “cargo” militar, jeans desgastats, faldilles llargues estil columna, americanes oversize, serrells grans, muscleres, colors degradats, vestits amb cua i transparències.
Descobreix, a Carrefour Andorra 2000 totes les peces de moda disponibles per lluir els conjunts primaverals de moda, seguint les tendències de la primavera 2023!

Trobaràs aquestes i moltes altres peces de moda primavera al segon pis de l’establiment Carrefour Andorra 2000, situat a Av. de Tarragona, 26.

Moda primavera 2023
Moda primavera 2023
Moda primavera andorra

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...