IME Clinic: la teva clínica especialitzada en estètica a Andorra

IMEclinic Autor: IMEclinic

T'expliquem els tractaments estètics que es fan a IME Clínic, la clínica especialitzada en estètica a Andorra que ofereix resultats excepcionals i un servei personalitzat, per a que sapiguis quin és l'ideal per a tu!

L’equip de professionals de la clínica especialitzada en estètica IME Clinic t’assessorarà per obtenir els resultats que desitges.


La clínica especialitzada en estètica IME Clinic ofereix una àmplia gamma de tractaments per ajudar-te a aconseguir la teva millor versió.
Gràcies a una combinació de tecnologia avançada i un equip professional altament qualificat, IME Clinic s’ha guanyat la confiança dels seus clients amb resultats excepcionals i un servei personalitzat.

Si busques resultats excel·lents en el camp de la medicina estètica i la cirugia plàstica, IME Clinic serà la teva clínica especialitzada en estètica de confiança a Andorra. Des de tractaments de bellesa facial i corporal fins a tractaments per a l’eliminació del greix o la flaccidesa, IME Clinic t’assessora per a que obtinguis els resultats que desitges mitjançant els tractaments que millor s’adapten al teu cas. Oferint, inclús, un servei de seguiment en dietètica i nutricio.

Descobreix, a continuació, alguns dels tractaments que ofereix aquesta clínica especialitzada en estètica a Andorra.

Tractaments a IME Clinic: clínica especialitzada en estètica a Andorra

Tractaments facials

IME Clinic ofereix diversos tractaments facials, que et pots fer sols o complementan-los entre ells per aconseguir una pell radiant.

Amb el seu tractament de neteja facial eliminaràs les impureses del rostre i obtindràs una pell revitalitzada per a un aspecte fresc i saludable. Pots combinar aquesta neteja amb un altre tractament específic dels que s’ofereixen a IME Clinic, segons el que necessiti la teva pell (per tractar l’acne, la pigmentació irregular, la manca d’hidratació…).

Si busques tenir la pell més ferma i lluminosa que mai, a IME Clínic també et podràs fer neteges prèmium amb aparatologies com el trilift o amb mesolift (amb vitamines). Aquesta última servirà per donar-li a la teva pell una dosi extra de nutrició i hidratació gràcies a les vitamines que s’injecten a la pell i que ajuden a revitalitzar-la de dins cap a fora, oferint un resultat radiant i saludable.
En cas que busquis un tractament més aviat enfocat al rejoveniment facial, el mesolift amb dermapen serà la solució ideal per millorar la textura de la pell i la tonicitat.

Aparatologia facial

Les tecnologies avançades de tractament estètic com LPG, HIFU i ENDYMED PRO són el secret d’IME Clínic per tenir una pell radiant i ferma.

 • Amb LPG, els teixits es reafirmen mitjançant massatges especialitzats.
 • Per a un lifting facial no invasiu, el HIFU utilitza ultrasons d’alta intensitat per estimular la producció de col·lagen, millorant la flaccidesa i l’aparença de la pell.
 • ENDYMED PRO tracta zones com la mirada, el peribucal, el coll i l’escot, utilitzant la radiofreqüència per a una pell més ferma, tonificada i amb menys arrugues.

Amb aquestes tecnologies avançades, la bellesa i la joventut de la pell estan al teu abast!

Altres tractaments facials

Altres tractaments facials que pots fer a IME Clinic per aconseguir un canvi d’aspecte són: el tint i lifting de pestanyes, la col·locació de pestanyes postisses o el blanquejament dental.

Tractaments corporals

Tenir cura de de l’aspecte del rostre és igual d’important que fer-ho amb el cos. Una premisa sobre la qual es basa la clínica especialitzada en estètica a Andorra, IME Clinic. Per això, hi ofereixen serveis de massatges, drenatges limfàtics, reflexologia podal, hidratacióexfoliació corporal…

Aparatologia corporal

Amb l’ús de tecnologies innovadores com la presoteràpia, LPG, HIFU, ENDYMED PRO, Endosphere, Zionic o Adiposhape, podràs aconseguir transformacions visibles del cos.

 • La Presoteràpia utilitza compressió per estimular la circulació i eliminar toxines, reduint la retenció d’aigua i millorant l’aspecte de la pell.
 • El tractament amb LPG Lipomassage ofereix una manera efectiva de reduir la cel·lulitis i reafirmar la pell.
 • El tractament amb HIFU utilitza ultrasons d’alta intensitat per remodelar el contorn corporal sense necessitat d’intervenció quirúrgica.
 • ENDYMED PRO ofereix tractaments específics per a l’abdomen, els flancs i les cames, fent ús de la radiofreqüència per a una pell més ferma i tonificada.
 • La tecnologia Endosphere proporciona massatges profunds per millorar la textura de la pell i reduir la cel·lulitis.
 • El tractament amb Zionic ofereix estimulació muscular per tonificar i remodelar el cos.
 • Adiposhape utilitza ultrasons per eliminar la greix acumulat en àrees específiques.

Amb aquest conjunt de tecnologies avançades, pots obtenir una aparença més ferma i tonificada del teu cos!

Medicina estètica i corporal

En el món de la medicina estètica, els peelings són una opció popular per renovar la pell i millorar-ne la textura. Pots optar pel píling bàsic per a una exfoliació suau o pel píling facial mèdic TCA per fer una regeneració més profunda. També pots optar pel píling facial amb Microneedling per una combinació més efectiva de tractaments.

El botox és una solució eficaç per a combatre les arrugues i expressions facials indesitjades. A IME Clinic pots fer-te el tractaments de botox entre les celles o en zones com les potes de gall i el front.

Pel que fa a l’àcid hialurònic, els tractaments estan dissenyats per millorar els trets facials i rejovenir la pell: des del perfilat de llavis fins a l’augment de llavis. A IME Clinic també ofereixen altres opcions com el fíl·ler per solc nasogenià o els tractaments per augment de pòmuls, mentó, marcació mandibularrinomodelació. Tots pensats per obtenir un aspecte facial més equilibrat i juvenil!

Medicina estètica capil·lar

A la clínica especialitzada en estètica a Andorra, IME Clinic, també realitzen tractaments capil·lars per a la caiguda prematura del cabell o trasplantaments capil·lars. Pots consultar més informació sobre aquest procediment a l’article “Trasplantament capilar a Andorra”.

Tractaments mèdics

IME Clinic també ofereix una àmplia gamma de tractaments per abordar diverses afeccions dermatològiques. Des de tractaments per disminuir la cuperosi, la rosàcia i les aranyes vasculars, fins a solucions com el làser genesis o el làser IPL, dissenyats per millorar la textura de la pell i reduir les imperfeccions com la pigmentació irregular.

Treure tatuatges i la micropigmentació és possible gràcies a tècniques avançades de làser, mentre que el fotorejoveniment amb carbó actiu ofereix una alternativa efectiva per millorar la pell i reduir els signes de l’envelliment.

La correcció de cicatrius, incloent-hi les de l’acne facial, així com les estries, són tractades amb procediments especialitzats proporcionant resultats visibles i una pell millorada.

Manicura i pedicura

Com no podia ser d’altra manera, a la clínica especialitzada en estètica IME Clinic no poden faltar els serveis de manicura i pedicura, tant amb esmalt tradicional com amb Shellac.

Depilació per a homes i dones

A IME Clinic pots escollir entre diversos tractaments de depilació.

 • Depilació amb cera, ideal per una eliminació eficaç dels pèls a llarg termini.
 • Tecnologia avançada de depilació amb làser de diode, que ofereix resultats duradors i una pell suau sense pèls.

A la clínica especialitzada en estètica a Andorra IME Clinic resoldran tots els dubtes que tinguis sobre els tractaments que s’hi fan i t’assessoraran sobre el procediment més adequat per a tu! Els trobaràs al carrer de la Sardana, 26, d’Andorra la Vella.

Comparteix

IMEclinic Autor: IMEclinic

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...