Trasplantament capil·lar a Andorra

IMEclinic Autor: IMEclinic

Busques una clínica a Andorra on informar-te i fer-te el tractament de trasplantament capil·lar? A IME clinic oferim tractaments facials i corporals de medicina i cirurgia estètica, entre els quals trobaràs el trasplantament capil·lar a Andorra.

 

Com és el trasplantament capil·lar a Andorra?

El més important a l’hora d’obtenir resultats positius, en fer un trasplantament capil·lar, és fer un bon diagnòstic. Per aquest motiu comptem amb l’experiència del Dr. Pablo Alborés de Clíniques Q-MED, que és un gran especialista en el sector.

El trasplantament capil·lar és un procediment mitjançant el qual s’extreu pèl de la zona donant i s’implanta a les zones afectades per la calvície del cuir cabellut.

Al cap de 2 o 3 setmanes després de la intervenció, el pèl trasplantat torna a créixer i en 3 o 4 mesos es poden anar observant els resultats, que seran definitius i per tota la vida.

 

On fer un trasplantament capil·lar a Andorra?

Abans de procedir a fer un trasplantament capil·lar, a IME clínic fem un diagnòstic per determinar el motiu de la caiguda del cabell, que és el pas més important per decidir si la intervenció és viable o si és preferible optar per fer un tractament específic i personalitzat.

En el cas que s’hagi d’efectuar la intervenció, el trasplantament capil·lar es fa a IME clínic sense necessitat d’anestèsia general.

El trasplantament capil·lar és un procediment ambulatori i, per aquest motiu, l’endemà de la intervenció ja es pot fer vida normal (amb algunes limitacions que cal tenir en compte).

 

Equip de professionals en trasplantament capil·lar a Andorra

A IME clinic comptem amb un equip d’experts que t’assessoraran sobre la millor solució per combatre la caiguda del cabell i, en cas que sigui necessari, t’informarem sobre el trasplantament capil·lar que fem a la clínica d’Andorra la Vella.

A més, t’acompanyem en tot el procés preoperatori, durant la inserció de cabell i el postoperatori. Tot, perquè et sentis sempre acompanyat i puguis resoldre els teus dubtes sobre el trasplantament capil·lar a Andorra.

 

Per més informació, posa’t en contacte amb els professionals en medicina i cirurgia estètica d’IME clínic trucant al telèfon (+376) 833 838 o al (+376) 388 118. Si ho prefereixes, visita’ns a les instal·lacions situades al carrer de la Sardana, 26, d’Andorra la Vella.

Checking hair young woman looking mirror in bathroom
Close up of beautician in sterile glove placing hand on client head while checking male hair before treatment

Comparteix

IMEclinic Autor: IMEclinic

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...