Protectors solars per gaudir de l’estiu

Amb l’arribada del bon temps, augmenten les nostres ganes de viure a l’aire lliure i gaudir del sol.
Per això, des de Farmàcia Sant Ermengol fem un repàs al top 5 de protectors solars que et recomanem per aprofitar al màxim aquest estiu!

 

Càpsules Heliocare 360º

Un suplements oral per protegir-te del sol i reparar el cos des de l’interior, actuant a les capes més profundes de la pell. Ideal per prevenir el fotoenvelliment i la hiperpigmentació, tot reparant el dany causat per les radiacions a nivell cel·lular.
Les Heliocare 360º Càpsules, doncs, suposen un mecanisme d’autodefensa enfront al sol, que aporta propietats fotoprotectores d’ampli espectre, antioxidants i immunoprotectores per ajudar a contrarestar els efectes nocius del sol a curt i llarg termini (cremades solars o fotoenvelliment).
Com a experts farmacèutics a Andorra, recomanem començar a prendre les Càpsules Heliocare 360º des del mes d’abril fins a l’octubre (1 càpsula a el dia), que són els mesos de més radiació solar. La resta de l’any recomanem canviar-les per les Càpsules Heliocare Ultra D, que aporten vitamina D essencial durant l’hivern.
No ho dubtis, complementa la teva fotoprotecció tòpica amb Heliocare 360º Càpsules!

heliocare-360-capsulas-farmaconfianza_l-300x300

Isdin Fusion Water SPF50+

Et recomanem que el Fotoprotector Fusion Water SPF50 + de Isdin sigui el teu aliat durant tot l’any! És un solar d’alta protecció, apte per a tot tipus de pell, amb textura ultralleugera, oil-free i que aporta hidratació a la pell. Per tant, és ideal per aplicar durant la teva rutina de bellesa diària. Per què el recomanem? A més de ser un fotoprotector, incorpora àcid hialurònic (acció antiedat i hidratant) i vitamina E (antioxidant). Així que protegeix de les agressions externes a què estem sotmesos diàriament (sol, contaminació, estrès…).
L’aplicació recomanada es de cada 2 hores o durant la exposició al sol. No t’oblidis de posar-ne al coll, clatell i orelles, que són zones descuidades i que se solen cremar freqüentment!

isdin-fotoprotector-fusion-water-spf50-farmaconfianza_l-2-300x300

Avène Solar Spray SPF50+ 200ml

Avène Spray SPF50 + és un solar que es pot aplicar a la cara i cos, ja que penetra ràpidament en la pell i protegeix enfront als raigs UVA i UVB.
La seva innovació és la incorporació del complex Sunsitive Protection (4 filtres solars d’ampli espectre aptes per a tot tipus de pell, especialment les més sensibles). A més, conté un complex antioxidant únic per a la protecció cel·lular global contra l’estrès oxidatiu, així com Aigua Termal d’Avène per calmar i suavitzar la pell.
Per què el recomanem? Per la seva alta protecció d’ampli espectre, el seu efecte antideshidratación i per la sensació de confort immediat que aporta. A més, la seva fórmula ha anat evolucionant fins a ser biodegradable, respectuosa amb els oceans i el fons marí (un aspecte molt important per respectar el nostre planeta terra).
Avène Solar Spray SPF50+ és un fotoprotector corporal versàtil, respectuós amb el planeta i amb la teva pell!

avene-spray-solar-farmaconfianza_l-300x300

Rilastil Sun System Age Repair Crema Antiarrugas SPF50+ 40 ml

La línia solar de Rilastil s’ha renovat totalment per convertir-se en fotoprotecció dermatològica eco-responsable (plàstic d’origen vegetal renovable, 100% reciclable i amb filtres solars no nocius pels oceans). Rilastil Sun System Age Repair Crema Antiarrugues és un fotoprotector  que repara l’envelliment solar prematur. És a dir: difumina i preveu les arrugues, corregeix la rugositat i la pèrdua del to de la pell i evita l’aparició de taques i cremades solars.
Per què el recomanem? És un tractament multiacció, ja que a més de protegir la teva pell dels danys causats per la radiació solar visibles a curt termini (com les cremades) també repara el dany a nivell cel·lular per mantenir la pell jove i saludable.
Escull Rilastil Sun System Age Repair Crema Antiarrugues com el teu producte essencial per a l’estiu (i per a tot l’any), per prevenir i corregir els danys causats per l’exposició solar!

rilastil-sun-system-age-repair-crema-antiarrugas-spf50-40-ml-farmaconfianza-300x300

Lierac Sunissime Stick Protector per a ulls i zones sensibles

L’estic protector per zones sensibles de Lierac és un tractament multiacció: fotoprotecció, antifotoenvelliment i embelliment. Conté filtres 100% minerals d’ampli espectre (UVA, UVB, llum visible i infrarojos), àcid hialurònic per hidratar i reforçar la pell del contorn dels ulls, il·lumina instantàniament la pell per difuminar els signes de cansament. La seva punta proporciona una aplicació ultra-dirigida, ideal per aplicar a les zones fosques del contorn d’ulls.
Per què el recomanem? Per ser un producte que protegeix del sol i embelleix la zona del contorn d’ulls, una zona fàcilment oblidada. A l’ésser un estic petit, el pots portar sempre a sobre per reaplicar la protecció o embellir la mirada. Lierac Sunissime Estic Protector Ulls i Zones Sensibles és un producte únic amb múltiples beneficis que t’acompanyarà durant tot l’any per protegir i embellir el contorn dels ulls!

lierac-sunissime-stick-ojos-farmaconfianza_l_l-300x300

Comparteix

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...