Tendències en decoració de Nadal

Descobreix-ho tot en tendències de decoració per aquestes Festes: des dels colors de moda fins als adorns, sense oblidar-nos del tradicional arbre de Nadal!

Adorna la casa amb els colors i estils de moda en decoració de Nadal


El Nadal s’acosta i també ho fa el dia 8 de desembre, que tradicionalment és la data en què se sol fer la decoració de Nadal per Festes. Per això, els professionals experts en decoració a Andorra de la botiga D-Kora ens expliquen quines són les tendències en decoració de Nadal, que s’imposen aquest any 2022-23.

Descobreix-ho tot en tendències de decoració per aquestes Festes: des dels colors de moda fins als adorns, sense oblidar-nos del tradicional arbre de Nadal!

Decoració de Nadal: els colors que són tendència

Tot apunta que, en aquestes festes nadalenques, els tons tendència estaran marcats pels tradicionals: vermell, platejat, daurat, verd… però també per altres de més sorprenents com el rosa, que tant ha triomfat últimament!
A la botiga D-Kora, situada a Andorra la Vella, trobaràs tota mena de decoracions nadalenques d’aquestes tonalitats: figures entranyables de fades i angelets, estrelles, boles i tota classe de figures diverses per penjar a l’arbre de Nadal… Perfectes per adornar la casa per Festes amb l’estil que us caracteritzi.

Decoració de Nadal: els adorns que són tendència

En un intent de connectar amb les nostres arrels, aquest Nadal els adorns clàssics i rústics adquireixen més rellevància en la decoració. Tot i que també hi ha espai per les alternatives més modernes i de materials originals.
Sigui com sigui, la idea és crear ambients familiars i centrant l’atenció en els petits detalls. Per això, les peces de decoració elaborades a partir de fibres naturals són una aposta segura si el que busques és fer molt més acollidora la llar.

Decoració de Nadal: els arbres que són tendència

Entre tots els arbres de Nadal que podem trobar al mercat, enguany destaquen els d’estil natural, però també els de color blanc (incloent els que tenen efecte nevat).
Recorda, però, que per adornar-lo l’ideal serà que optis per decoracions en colors de moda com el platejat, el vermell o el rosa.
El peu dels arbres de Nadal, per petit o gran que siguin, també és quelcom clau que cal decorar. Hi ha diverses opcions per fer-ho: caixes i bosses que simulen regals,  mantes de motius nadalencs… i que no hi falti el pessebre!

Si la teva passió és la decoració i t’agrada seguir les tendències de cada any per sorprendre els convidats per Festes: visita D-Kora, on trobaràs mil i una idees de decoració de Nadal per crear l’ambient festiu perfecte!
Trobaràs la botiga D-Kora al Carrer Bonaventura Riberaygua, 38, d’Andorra la Vella.

botiga de decoracio andorra
decoración de Navidad
tienda de decoración andorra

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...