Una foto en família és un record inoblidable de Nadal

Foto Imatge Autor: Foto Imatge

Si us fa il·lusió fer-vos una foto familiar per regalar o com a felicitació de Nadal, res millor que confiar en els professionals de Foto Imatge, que compten amb una àmplia experiència en plasmar de manera creativa sentiments i records amb una càmera de fotos.

Una foto en família és un record inoblidable de Nadal, que també pot ser un bon regal o una entranyable felicitació de les Festes.


Nadal és una de les èpoques més especials de l’any, en què mostrem el nostre afecte als que més estimem. Per això, una foto en família és un record inoblidable de Nadal i una idea perfecta per aquestes Festes que podeu fer servir com a regal o felicitació de Nadal.
I és que… fer una sessió de fotos no serà només un record que gaudireu en família, sinó que també serà perfecte per aprofitar com a detall i record en format d’imatges, que perduraran per sempre.

Sens dubte, optar per una sessió de fotos és una idea perfecta per aconseguir un record emotiu i personal de Nadal, però també és cert que pot costar que el resultat sigui natural (sobretot si no tenim experiència en posar per fer fotografies).
Així que si enguany us fa il·lusió fer-vos una foto familiar per regalar o com a felicitació de Nadal, res millor que confiar en els professionals de Foto Imatge, que compten amb una àmplia experiència en plasmar de manera creativa sentiments i records amb una càmera de fotos.

Com fer les fotos nadalenques en família més naturals i originals?

Una foto en família és un record inoblidable de Nadal, però com fer que el resultat sigui natural i original?  Aquests són alguns dels factors que tenen en compte els professionals de Foto Imatge per fer-vos sentir còmodes a l’hora de fer la foto i que els resultats representin l’esperit de la vostra família, sense ser artificial:

Localització

Les fotos es poden fer en estudi, però també hi ha l’opció de fer-les en localitzacions que representin a la família i on també us sentireu més còmodes per aconseguir una major naturalitat. Per això, els professionals de Foto Imatge es poden desplaçar fins al vostre lloc idoni: a casa, a la muntanya… També teniu l’opció d’anar a l’estudi per fer una sessió de fotos professional en interior i amb l’attrezzo que millor us representi.

Naturalitat

Una foto en família és un record inoblidable de Nadal en què és clau captar un resultat natural perquè la família se senti representada en la foto. Per això, conèixer abans als professionals de Foto Imatge us ajudarà a sentir-vos més còmodes a l’hora de fer la sessió de fotos. Sens dubte, un ambient distès i de confiança entre fotògraf i models a l’hora de captar les imatges és molt important perquè el resultat sigui el desitjat.

Creativitat

Hi ha mil i una maneres de fer la foto de Nadal: des dels posats tradicionals fins als més originals com ara saltant, practicant el vostre esport preferit, fent alguna cosa que us caracteritzi… L’objectiu és trobar quelcom prou representatiu com per aconseguir instantànies divertides, originals i diferents.

Emoció

Crear una foto original no significa que es perdi l’emoció que busquem transmetre amb les instantànies nadalenques. Per crear imatges més emotives, es pot optar per fer fotos on sortiu abraçats, fent-vos un petó o rebolcant-vos a terra. En aquest cas, el que s’intenta és captar un moment especial, una mirada, una connexió… que pugui sorgir entre vosaltres al llarg de la sessió de fotos i que farà que el resultat sigui màgic!

Una foto en família és un record inoblidable de Nadal, que també pot ser un molt bon regal!

S’acosta Nadal i, amb ell, el maldecap d’haver de pensar en regals per a tothom. Sabem que no és una tasca fàcil…  Per això, si voleu fer un regal original us recomanem sorprendre els vostres pares, oncles, padrins… amb una foto familiar.
Així doncs, si per vosaltres fer-se una foto en família és un record inoblidable de Nadal: una sessió de fotos és l’opció ideal per considerar aquest i tenir com a record per a tota la família, tot aprofitant-la com a regal de Nadal per als que més estimeu. Una opció perfecta perquè, aquest any, el vostre regal nadalenc sigui diferent i molt emotiu!

Trobaràs l’establiment Foto Imatge, especialitzat en fotografia professional a Andorra, al carrer Ciutat Consuegra, número 8, d’Andorra la Vella.

fotoimatge
fotoimatge 1

Comparteix

Foto Imatge Autor: Foto Imatge

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...