Les Adidas Gazelle: estil retro amb un gir modern

Foot on Mars Autor: Foot on Mars

Les Adidas Gazelle tornen com a tendència en el món de la moda: un model polivalent i còmode que pots trobar en diversos colors a Foot On Mars.

Les Adidas Gazelle són el model polivalent que es pot combinar de diverses maneres per expressar el teu estil personal.

Tu també vols trobar les teves Adidas Gazelle a Andorra? Les sabatilles Gazelle, de la famosa marca Adidas, s’han convertit des de fa un temps en una tendència en el món de la moda. Sovint veiem que la moda segueix un cicle en el qual les tendències del passat tornen de manera reinventada. L’estil retro va aparèixer amb força fa uns anys i de moment sembla que es queda amb nosaltres. A Foot On Mars en podràs trobar de diversos colors.

Origen de les Adidas Gazelle

Les sabatilles Adidas Gazelle es van llençar per primera vegada a la dècada dels 60 com a calçat esportiu multifuncional i es caracteritzen per un disseny senzill i elegant que va trobar cabuda en l’estil urbà i casual. Les Adidas Gazelle són un model clàssic que es presenta en moltíssims colors i part de la seva popularitat i persistència recau en haver generat diverses col·laboracions amb dissenyadors, artistes i marques de moda.

Les Adidas Gazelle van rebre el seu nom perquè, en el seu origen, eren dissenyades com a sabatilles d’entrenament per diversos esports, incloent-hi el futbol i l’atletisme. El nom “Gazelle” es va inspirar en la lleugeresa i velocitat de la gasèla, que és coneguda per la seva agilitat i rapidesa.

Per què són tendència les Adidas Gazelle a Andorra?

Les Adidas Gazelle són un model molt polivalent que es pot combinar de diverses maneres per expressar el teu estil personal i mantenir la comoditat. L’èxit d’aquestes sabates d’estil esportiu recau en la seva versatilitat, ja que es poden combinar de formes clàssiques amb jeans i samarretes casuals o, fins i tot, amb looks més elegants amb vestits. Les Gazelle es converteixen en una lona en blanc per a la creativitat estilística. La seva capacitat per adaptar-se a una àmplia gamma de peces de roba, des de les més casuals fins a les més sofisticades, demostra la seva rellevància constant.

A la dècada dels 80, les Gazelle es van convertir en un símbol de la cultura mod i es van associar al futbol. També van guanyar popularitat dins del món de la música, particularment amb el moviment del hip-hop.

Segur que molts heu sentit dir als vostres pares o padrins que la roba que porteu la portaven ells de joves. La tendència de la moda retro ha guanyat popularitat per diverses raons: fa uns anys el mercat de la roba contemporània es fabricava en producció massiva i ràpida, donant com a resultat peces de roba “sense vida” o sense estil. Entre això i la conscienciació de la sostenibilitat, a poc a poc, la gent trobava més gust en comprar a botigues de segona mà on sovint podien trobar peces vintage. En això, els dissenyadors van saber veure l’oportunitat de trobar inspiració en dècades anteriors per confeccionar les seves col·leccions, com ja havien fet anys enrere.

A més, influencers de moda i celebritats han contruibuit a la seva popularitat mitjançant les xarxes socials. La visibilitat de les Adidas Gazelle a Andorra i a arreu del món en les plataformes digitals ha ajudat a consolidar la seva posició com a icona de la moda.

Com a experts especialitzats en sneakers, sabem que aquestes sabatilles tenen una llarga història i connexió amb la moda urbana i el món dels esportistes, per això creiem que les Adidas Gazelle a Andorra no només representen un símbol clàssic, sinó que també actuen com a testimoni de la continua influència de l’estil retro en la moda contemporània.

On pots comprar les Adidas Gazelle a Andorra?

Amb aquest retorn de la roba vintage és on les Adidas Gazelle a Andorra troben el seu lloc acompanyant els looks i acabant de donar-li el toc retro. A Foot on Mars en tenim de diferents colors. Les famoses sneakers es poden adaptar a diferents estacions de l’any. A l’estiu, es poden combinar amb roba lleugera i fresca, mentre que a l’hivern, també mantenen la comoditat i la calidesa. Això fa que les Adidas Gazelle a Andorra siguin una opció genial per qualsevol moment i fer unes bones passejades. Com amb qualsevol peça de roba, des de Foot on Mars sabem que la clau és la teva comoditat personal i el teu estil.

Si t’encanta aquest estil retro i vols donar-li un toc als teus looks, podràs trobar una gran varietat de colors de les Adidas Gazelle a Andorra a Foot on Mars: la botiga especialitzada en sneakers i roba esportiva, que trobaràs al Carrer Callaueta, 4, d’Andorra la Vella.

adidas gazelle
adidas gazelle
2

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...