És una bona inversió comprar una casa a Andorra?

Andorra és un dels països més atractius del món per comprar o invertir en el sector immobiliari per diferents raons: IRPF molt baix, impostos locals baixos, IGI que no supera el 4,5%, drets de successió i altres impostos sobre el capital que no existeixen...

Comprar una casa a Andorra: una inversió de gran rendibilitat.

Els atractius d’Andorra són infinits, però un dels que més atrau els inversors estrangers és la possibilitat d’invertir en immobles. I és que, l’atractiu fiscal del Principat és un reclam per a empresaris i gent de negocis que busca on invertir els seus diners.


Avantatges fiscals d’Andorra

Andorra ofereix una baixa pressió fiscal i gràcies als seus tractats amb diversos països de la UE, és un dels territoris on es capitalitzen inversions amb menys risc. Aquests factors conviden a dipositar els diners en una inversió immobiliària.

Així, Andorra pot presumir de ser un dels països més atractius del món per comprar o invertir en el sector immobiliari. Les raons són òbvies: un IRPF molt baix, impostos locals baixos,  IGI que no supera el 4.5%, drets de successió i altres impostos sobre el capital que no existeixen…

Prendre una decisió sobre si invertir o no a Andorra mai havia estat tan senzill. Per qualsevol dubte, els professionals de la Immobiliària Eurofinques estan a la seva disposició amb l’objectiu d’assessorar-lo en tots els aspectes de l’operació que desitja amb seguretat i confiança.

Comparteix

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...