Consells per a vendre casa teva amb èxit

Els professionals immobiliaris de Casa House et donen alguns consells per a vendre casa teva amb èxit. Perquè la venda d’un habitatge és quelcom important per a qualsevol propietari.

La primera impressió és molt important!

Vendre un habitatge pot semblar complex, ja que hi ha molts aspectes a tenir en compte. Per això, els experts de la immobiliària a Andorra Casa House et donen alguns consells per vendre casa teva amb èxit.
Un dels factors clau és la presentació de la llar de cara als futurs compradors, ja sigui l’aspecte exterior com l’interior. Tot i que hi ha petits detalls que enamoren, cal tenir present que la primera impressió és important! Així que per vendre casa teva amb èxit: tingues una casa de revista amb els trucs d’estilisme que trobaràs a continuació.

Els consells per vendre casa teva amb èxit de Casa House

Sempre blanc

El primer dels consells per vendre casa teva amb èxit és optar pel color blanc com a predominant en l’espai. Així tindràs l’èxit assegurat amb totes les combinacions d’estil que hi vulguis fer.
A més, el blanc és el color ideal per aportar, a qualsevol habitació de la llar: més sensació d’espai, llum i ordre.

Lleugeresa a les estanteries

Per tal que les llibreries no estiguin tan carregades a escala visual, el millor és combinar la col·locació dels llibres amb detalls decoratius com ara: espelmes, caixetes o marcs de fotos.

Aporta amplitud afegint catifes

Les catifes ajuden a aconseguir una major sensació d’amplitud en l’espai i, a més, aporten calidesa.

Menys és més

Quan s’opta per pocs elements decoratius, qualsevol habitació llueix menys atapeïda i sembla que sigui més gran. Pensa que a l’hora de vendre una casa, és millor seguir una estètica minimalista. Per tant, no ha de semblar un aparador on exposes tot allò que t’agrada com ara espelmes, plantes, llibres, figuretes, fotografies… És millor que escullis curosament alguns elements i que els donis un protagonisme especial, enlloc de recarregar massa la sala.

La importància dels coixins

Quan parlem de coixins, és millor que et decantis per posar-ne pocs i millor que siguin grans. Pel que fa al color: pots escollir-los perquè combinin amb la tonalitat predominant de la sala d’estar o d’algun element decoratiu situat a la part superior del sofà, com ara un quadre.
Per aportar més calidesa a l’espai, acompanya els coixins amb una manta ben col·locada al costat, que ajudarà als possibles compradors a imaginar-se relaxant-se ben calents al sofà durant els dies i les nits més fredes.

Un bany que causa sensació

Hi ha detalls que marquen la diferència i una llar amb una sala de bany cuidada ho és. Per no deixar indiferent a ningú, afegeix elements com: un cistell amb tovalloles netes, espelmes aromàtiques, sabons de bany… petits detalls que converteixen el bany en un espai únic i singular.

Una cuina ordenada

Tenir la cuina ben ordenada és clau. En aquest sentit, un parell d’elements decoratius serà suficient per donar vida a l’espai, tot aportant calidesa.
Pots optar per deixar-hi aliments visibles, com ara: fruites o galetes en pots de vidre.

Un llit de somni

Un llit amb volums resulta molt acollidor i càlid a les habitacions. Per aconseguir aquest efecte et pots ajudar de coixins de diferents mides i de colors neutres que combinin entre si, tot superposant-los.
Pel que fa a la roba de llit, millor que sigui de colors clars i neutres, que contrastin amb la tonalitat dels coixins.
Als peus del llit, hi pots afegir una manta que combini amb els colors dels coixins i que aporti dinamisme a l’espai.

Aposta pels miralls

Els miralls són una aposta segura per posar a les habitacions, ja que aporten sensació de profunditat, llum i encant. Són fàcils de combinar i podem jugar a col·locar-los en diferents mides, tot creant divertides composicions.

Segueix aquests consells per vendre casa teva amb èxit, fent que sembli treta d’una revista de decoració.
Per més consells i ajuda dels professionals de Casa House, visita la immobiliària situada al c/ Sant Esteve, 5, d’Andorra la Vella.

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...