La importància de preparar el cabell per l’estiu

K-Perruquers Autor: K-Perruquers

Els cabells són sensibles a tot el que ens envolta. Per això és important aplicar-hi cures específiques per tenir-ne cura de cara a l'estiu. Segueix els consells dels estilistes de K-Perruquers!

Quan t’exposis al sol, aplica protector solar especial per als cabells!

L’estiu és l’època en què fem més activitats a l’aire lliure i quan els rajos solars incideixen més sobre el cabell. Realitzar tractaments i cures preventives pels cabells ens asseguren gaudir de l’estiu sense comprometre’n la bellesa i salut.

 

Protegeix el cabell de la contaminació

Els ambients amb un elevat índex de pol·lució afecten l’estat del cabell. En l’aire de les ciutats es troben suspeses partícules de metalls pesats que es dipositen en el nostre cabell, asfixiant-lo i provocant que s’embruti abans. Com a experts en salut capil·lar, des de K-Perruquers recomanem fer tractament abans de l’estiu com ara peelings del cuir cabellut. Una manera d’eliminar residus de l’ambient, restes de pigments, greix i productes que les rentades no ha pogut eliminar.

Neteja a fons per poder-se regenerar

Per tal de purificar el cabell i que rebi oxigen del reg sanguini, una bona circulació és fonamental. Per això, el ja esmentat peeling és ideal. Ho són  també els massatges que reactiven el flux sanguini (pel qual arriben els nutrients).
Aquest tip és fonamental pels cabells grassos, ja que cal regular-ne la producció de greix perquè el cuir cabellut estigui més net i oxigenat. Un protocol que també cal seguir abans de fer tractaments nutritius i hidratants, ja que el prepara perquè absorbeixi al màxim els ingredients que s’apliquen.

Hidrata i nodreix el cabell

Arribar a l’estiu amb una cabellera en perfecte estat ajuda a finalitzar les vacances de la mateixa manera. Perquè així sigui hem d’aportar hidratació i nutrició.
El fred de l’hivern tendeix a eixugar el cabell i, a l’estiu, els radicals lliures provinents del sol, el clor i la sal també malmeten el cabell. Tenint en compte que un cabell fort és aquell que compta amb la suficient quantitat d’aigua i de nutrients, recomanem els tractaments a base de queratina (una proteïna present en la fibra capil·lar i responsable de protegir-la perquè sigui més forta, elàstica i brillant). Quan la queratina es desgasta el cabell es veu encrespat, mat i sec. Per aquest motiu una aportació extra de queratina ens permetrà reforçar la brillantor capil·lar i a augmentar la protecció solar.

Tenir cura del cabell fi, sec o tenyit

Un cabell fi, deshidratat i acolorit sempre és molt més sensible i amb tendència a la ruptura. Necessita, per tant, unes cures especials.
És fonamental començar l’estiu amb unes puntes fortes i sanes. Per tant, fer un repàs de les puntes és bàsic abans de l’estiu.
A més, el cabell fi, sec i acolorit necessita hidratació. Així, un tractament hidratant abans de començar la temporada ens assegura un bon punt de partida. També aconsellem canviar el xampú i condicionador habituals per altres de més hidratants.
Per últim, però no menys important: quan t’exposis al sol, aplica protector solar especial per a cabells!

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...