Ulleres Clip-On: correcció visual i solar en un sol gest

A l'Òptica Ramon Porqueres trobaràs les muntures d'ulleres Clip-on ideals per no haver de canviar contínuament entre lents de vista i de sol.

Les ulleres Clip-On tenen un sistema que facilita el canvi entre lents de vista i de sol.


Si portar sempre a sobre les ulleres de vista i les de sol et resulta una mica incòmode, t’interessarà el sistema d’ulleres Clip-On.
Aquesta opció és ideal per a aquells que necessiten correcció visual i volen protegir els ulls dels raigs de sol alhora. Al Centre Òptic Ramon Porqueres, en trobaràs tant de pasta com de metall: una gamma de models variats que combinen funcionalitat i estil.

Què és el sistema d’ulleres Clip-On?

El sistema Clip-On facilita el canvi entre les ulleres de visió i les de sol de manera increïblement fàcil i ràpida. Gràcies als imants pràcticament invisibles, incorporats a les muntures, simplement cal enganxar-hi o desenganxar-hi les lents de protecció solar. En un obrir i tancar d’ulls, podràs veure-hi amb claredat tant protegint-te dels rajos del sol com a l’interior, sense complicacions!

Muntures tipus Clip-On al Centre Òptic Ramon Porqueres

Al Centre Òptic Ramon Porqueres, descobriràs una àmplia gamma de muntures amb sistema d’ulleres Clip-On, incloent-ne de pasta i de metall. Ofereixen diverses opcions de protecció solar: amb mirall o sense, polaritzades i fins i tot amb filtre taronja per a la muntanya. Aquestes característiques fan que les ulleres amb lents intercanviables siguin versàtils i et permetin veure-hi bé en totes les situacions. Pots veure alguns dissenys que tenen disponibles a l’establiment en aquest vídeo.

Tipus de lents de protecció solar
  • Lents sense mirall: ajuden a filtrar els raigs ultraviolats (UV) del sol, essencials per prevenir problemes oculars com cataractes i danys a la retina durant exposicions prolongades.
  • Lents amb mirall: aquestes lents tenen un revestiment reflectant a la superfície exterior que redueix encara més la resplendor, oferint una protecció addicional contra la llum intensa.
  • Lents polaritzades: unes lents que contenen un filtre especial que redueix la resplendor causada per reflexes en superfícies com l’aigua, la neu o el vidre. Quelcom que millora la visibilitat i redueix la fatiga ocular, especialment en entorns molt lluminosos o en activitats a l’aire lliure, com la pesca o l’esquí.
  • Lents amb filtre taronja: ofereixen un contrast millorat i redueixen la fatiga ocular en situacions de poca llum o en condicions nuvolades. Són populars entre els que practiquen esports com l’escalada o el ciclisme de muntanya.

Visita el Centre Òptic Ramon Porqueres, al carrer Bonaventura Riberaygua, 19, d’Andorra la Vella i descobreix totes muntures Clip-On que tenen per oferir-te!

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...