Les ulleres de sol que elevaran els teus looks d’hivern

Lopti-k Autor: Lopti-k

A l'hivern, les ulleres de sol són un accessori que, ben escollit, pot aportar immediatament un toc trendy al teu outfit del dia. Per això, els professionals de Lopti-k a Andorra fan un repàs de les ulleres de sol que elevaran els teus looks de temporada.

Descobreix les ulleres de sol que elevaran els teus looks

Sens dubte, les ulleres de sol són el complement fashion amb més capacitat per transcendir les temporades. No s’adhereixen a cap estació i tenen el seu lloc permanent sobre les passarel·les de moda.
A l’hivern és un accessori que, ben escollit, pot aportar immediatament un toc trendy al teu outfit del dia. Per això, els professionals de Lopti-k a Andorra fan un repàs de les ulleres de sol que elevaran els teus looks de temporada. Descobreix, a continuació, les que estan més en voga…

Excèntriques: unes ulleres de sol que elevaran els teus looks d’hivern

Unes ulleres de sol que elevaran els teus looks d’hivern són les d’estil excèntric. Perfectes per no passar desapercebudes! Una opció molt glamurosa, en aquest cas, són les de la marca Chopard: d’estils inspirats en les col·leccions de joieria i rellotges de la casa suïssa. Perfectes per a les dones modernes, seductores i naturalment elegants.
D’altra banda, no és estrany que les ulleres de sol excèntriques també es projectin cap al futur i, per això, són tendència les que semblen sortides d’una pel·lícula de ciència-ficció. Sobretot aquelles en versió extrema i XL, que gairebé semblen una pantalla i que cobreixen pràcticament tota la cara. Unes com aquestes de la marca Philipp Plein són ideals per lluir aquesta tendència.

Chopard2
Philipp Plein2
Transparents: unes ulleres de sol que elevaran els teus looks d’hivern

Passem de la màxima a la mínima expressió! Les tendències en ulleres de sol a l’hivern van d’un extrem a l’altre: també seran un must aquest tipus d’ulleres que es caracteritzen per tenir muntures transparents amb o sense color. Una opció que dona protagonisme absolut a la mirada.
Què et semblen aquestes de forma rodona i color blau de la marca Cutler and Gross? Si les prefereixes menys exagerades, potser t’agradaran més les de Serengeti: una firma que dissenya models eyewear perfectes per conduir, utilitzant només l’última tecnologia i materials de qualitat de la mà dels professionals i dissenyadors més talentosos.

Cutler and Gross
serengeti 32
Amb vidres o lents de colors: unes ulleres de sol que elevaran els teus looks d’hivern

Es tracta d’una tendència que continuarem veient de cara a la temporada que ve. Així que, aposta per unes ulleres amb vidres o lents de colors recordant que, tot i que el groc és imbatible, també hi ha un ventall cromàtic de possibilitats ideals per conjuntar aquest tipus d’ulleres de sol. Un exemple en són les de la marca Serengeti, de muntura fina metal·litzada i amb vidres de color blau.
A més, els professionals de Lopti-k a Andorra, aconsellen escollir-ne unes d’estil esportiu: un model d’ulleres de sol que estem segurs que t’has fixat que porten moltes celebrities i influencers quan llueixen els seus looks del dia. Súper trendy actualment! Per això, en aquest cas, la proposta de l’òptica són unes ulleres de sol Vuarnet, que combinen la tendència de les lents o vidres de colors amb la d’estil esportiu.

serengeti 22
vuarnet32
Quadrades: unes ulleres de sol que elevaran els teus looks d’hivern

Les muntures quadrades representen una altra de les interessants propostes que més es portaran a l’hivern, sigui amb lents fosques o degradades.
En aquest cas, algunes de les propostes d’ulleres quadrades que trobaràs a Lopti-k són aquestes de la firma Emmanuelle Khanh en blanc, un color molt de moda (igual com les tonalitats pastel).
Una alternativa eyewear és la de la transgressora joieria The Great Frog, que ha fet en col·laboració amb la marca britànica de luxe Cutler and Gross per crear una col·lecció d’ulleres irreverent i icònica, encarnada per la imatge del cèlebre Iggi Pop. T’encantaran els diferents models amb incrustacions de plata al més pur estil Rock’n Roll!

Emmanuelle Khanh2
The Great Frog s’ha unit a Cutler and Gross 2
Inspiració retro: unes ulleres de sol que elevaran els teus looks d’hivern

Les ulleres de sol d’inspiració retro són perfectes per aportar un toc cool vintage al look. Les Persol 714 reten homenatge a la pel·lícula El secret de Thomas Crown (1968), quan l’actor Steve McQueen les va portar al rodatge. Aquest model d’ulleres es diferencia, no només per la seva estètica, sinó també per ser un model plegable d’ulleres de sol. Què et semblen?

steve mcqueen
persoltancat2
Amb clip: unes ulleres de sol que elevaran els teus looks d’hivern

Per aquells que porteu ulleres graduades: us encantarà la tendència clip que permet transformar-les fàcilmet en ulleres de sol! A Lopti-k n’hi ha de diveres marques, com aquestes de la firma italiana Epos o les de la col·lecció Takumi by Oliver Peoples.
Models amb detalls dissenyats per crear un equilibri perfecte amb la peça de clip, que les transforma en ulleres de sol. Sens dubte, la diferència entre Ordinaire & Extraordinaire.

epos2
Takumi d’Oliver Peoples2
De color negre: unes ulleres de sol que elevaran els teus looks d’hivern

Si hi ha un color que marca la pauta entre les ulleres de sol de la temporada, aquest és el negre: del tipus de muntura que més t’agradi o que millor et quedi segons la forma de la cara. Qualsevol disseny d’ulleres de sol en color negre és bo: mai passa de moda!
Algunes que trobaràs disponibles a Lopti-k són aquestes de les marques Vuarnet amb protectors laterals o amb doble pont de Philipp Plein. Ideals!

vuarnet 23
PhilippPlein2

Tu amb quines ulleres de sol et quedes? El millor per decidir-se és veure-les en persona, així que passa a emprovar-te les que més t’agradin a Lopti-k, situada al Carrer Bonaventura Armengol, 10, d’Andorra la Vella.

haptereyewear2
Oliver Peoples2
vuarnet2

Comparteix

Lopti-k Autor: Lopti-k

Deixa la teva opinió.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sense comentaris encara...